Connect with us

ACTUALITATE

Târgoviște, rată de incidență 10 cazuri COVID la mia de locuitori. Luați măsuri de protecție!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 22 octombrie 2021, conform Prefecturii Dâmboviţa, o rată de incidență de 10 cazuri COVID la mia de locuitori. Autoritățile fac apel către cetățeni să ia măsuri de prevenire a infectărilor. În primul rând, limitați-vă cât mai mult deplasările și intrarea în contact cu alte persoane, chiar rude! Situația este dramatică.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, astăzi, în județul Dâmbovița sunt 49 de localități din 89 care înregistrează o rată de incidență peste 6 cazuri COVID la mia de locuitori. De asemenea, alte 34 au rată de incidență între 3 și 6 cazuri COVID la mia de locuitori.

Reamintim că, în acest moment, sunt în carantină zonală orașele Titu și Găești și comunele Crevedia, Vlădeni, Mătăsaru, Petrești, Gura Ocniței, Valea Mare, Tărtășești și Vișinești.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT