Connect with us

Giurgiu

Polițiștii din Giurgiu au donat sânge pentru pacienții COVID aflați în stare gravă

Publicat

pe

Mai mulți polițiști din cadrul IPJ Giurgiu au donat, astăzi – 25 octombrie 2021, sânge în cadrul campaniei „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”, demarată de Ministerul Afacerilor Interne în sprijinul pacienţilor care sunt internaţi în stare gravă după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

„Sângele înseamnă viață, iar noi toți putem da viață, în special acum, când este și mai multă nevoie de ajutor. Polițiștii giurgiuveni sunt alături de cetățenii aflați în nevoie, astfel că s-au mobilizat și au donat sânge. De sprijinul nostru, al polițiștilor, au nevoie semenii noștri pentru care am donat sânge, iar o parte dintre noi – și pentru plasmă (sânge total din care se va prepara plasma). 

Pe această cale, facem apel către cetățeni să conștientizeze importanţa respectării regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, pe durata stării de alertă, în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. 

În aceste momente de cumpănă, ne adresăm vouă și vă rugăm sa-i ajutați și pe cei care duc crunta bătălie de a rămâne în viață!”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Giurgiu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

EMOȚIONANT! O pisică nu a vrut să iasă fără puii ei din casa cuprinsă de flăcări

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Pompierii de la ISU Giurgiu au avut parte de momente emoționante, azi – noapte, când au intervenit pentru stingerea unui incendiu survenit la o casă din localitatea Stăneşti.

Femeile care locuiau acolo au reușit să se salveze singure și le-au cerut militarilor să scoată din imobil și o pisicuță cu doi pui.

Pompierii au pătruns din nou în locuinţa în flăcări și învăluită în fum și, pe un geam, au scos pisica.

Micuțul animal era neliniștit, parcă cerea ceva… A fugit în casă și nu a vrut să mai iasă până ce nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

265 de kilograme de petarde, confiscate de polițiștii giurgiuveni de la o firmă din Schitu

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu au organizat o descindere în comuna Schitu, la sediul unei societăți comerciale vizite că ar comercializa articole pirotehnice pe care le deținea fără drept.

În urma acestei acțiuni, au fost descoperite 265 de kilograme de material pirotehnic. Toate petardele și artificiile au fost ridicate în vederea confiscării. Patronii firmei s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea de desfășurarea de operațiuni cu articole pirotehnice deținute fără drept.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite