Connect with us

ACTUALITATE

Scandal imens în Prahova în legătură cu admiterea la școlile de subofițeri jandarmi!

Publicat

pe

Sursa foto: scoaladragasani.ro

Cunoscutul polițist Marian Godină a dezvăluit, aseară, pe pagina sa de Facebook, faptul că mai mulți candidați pentru școlile de subofițeri de jandarmi, recrutați de IJJ Prahova, au obținut nota 10 după contestații, în condițiile în care, inițial, au avut punctaj foarte mic, respectiv 2 și 3. Este vorba despre 11 persoane: 7 pentru Drăgășani și 4 pentru Fălticeni.

„Părerea mea e că e o eroare undeva, ar fi mult prea mari diferențele și prea mare coincidența, mai ales că testele sunt grilă”, a scris Godină.

Captură Facebook

Captură Facebook

Trei ore mai târziu, polițistul din Brașov revine cu un nou text, de fapt o concluzie la care a ajuns ca urmare a mesajelor primite se pare de la oameni care au susținut examenul de admitere la Școlile de subofițeri jandarmi.

„Explicația mi se pare plauzibilă, dar denotă încă o dată multă incompetență și bătaie de joc.

Examenul s-a dat în fiecare județ, în mai multe săli de concurs. Într-una din sălile de examen din Prahova, candidații au primit subiectele care fuseseră date la sesiunea din martie 2021, subiecte pe care le rezolvaseră deja acasă, în pregătirea pentru sesiunea din octombrie. La finalul examenului, la corectare, în respectiva clasă a plouat cu note de 2 și 3, deoarece șablonul pentru corectare era cel pentru subiectele din sesiunea octombrie 2021, cele pe care le-au primit toți ceilalți candidați din țară.

Candidații au explicat că e imposibil să aibă notele alea și au fost îndrumați să facă contestație. Bănuiesc că cei responsabili au înțeles încă de atunci ce gafă au făcut, dar au continuat așa. Mai bănuiesc și că mulți candidați s-au prins că subiectele alea sunt cele din martie, dar au mers „pe burtă”. Probabil și scria pe ele „Sesiunea Martie 2021”. Cu toate astea, e destul de greu de crezut că le-au rezolvat perfect, dar nu imposibil, ținând cont ca erau subiecte pe care le mai făcuseră. După contestații, candidații din acea sală au obținut nota zece.

Sunt tare curios cum se va soluționa situația asta. Eu încă o pun pe seama incompetenței și sper să nu mă înșel. Dar mai bine să așteptăm niște explicații oficiale, ce am scris eu mai sus e doar părerea mea după ce am vorbit cu câțiva candidați”.

Captură Facebook

Ei bine, deocamdată, explicația oficială nu a venit, chiar dacă reprezentanții mass-media au solicitat-o direct la IJJ Prahova încă de aseară.

„Un răspuns oficial va fi trimis de către IGJR”. Încă îl așteptăm…. Între timp, a fost ștearsă pe site-ul Jandarmeriei Prahova lista cu candidați și notele obținute.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT