Connect with us

ACTUALITATE

Scandal imens în Prahova în legătură cu admiterea la școlile de subofițeri jandarmi!

Publicat

pe

Sursa foto: scoaladragasani.ro

Cunoscutul polițist Marian Godină a dezvăluit, aseară, pe pagina sa de Facebook, faptul că mai mulți candidați pentru școlile de subofițeri de jandarmi, recrutați de IJJ Prahova, au obținut nota 10 după contestații, în condițiile în care, inițial, au avut punctaj foarte mic, respectiv 2 și 3. Este vorba despre 11 persoane: 7 pentru Drăgășani și 4 pentru Fălticeni.

„Părerea mea e că e o eroare undeva, ar fi mult prea mari diferențele și prea mare coincidența, mai ales că testele sunt grilă”, a scris Godină.

Captură Facebook

Captură Facebook

Trei ore mai târziu, polițistul din Brașov revine cu un nou text, de fapt o concluzie la care a ajuns ca urmare a mesajelor primite se pare de la oameni care au susținut examenul de admitere la Școlile de subofițeri jandarmi.

„Explicația mi se pare plauzibilă, dar denotă încă o dată multă incompetență și bătaie de joc.

Examenul s-a dat în fiecare județ, în mai multe săli de concurs. Într-una din sălile de examen din Prahova, candidații au primit subiectele care fuseseră date la sesiunea din martie 2021, subiecte pe care le rezolvaseră deja acasă, în pregătirea pentru sesiunea din octombrie. La finalul examenului, la corectare, în respectiva clasă a plouat cu note de 2 și 3, deoarece șablonul pentru corectare era cel pentru subiectele din sesiunea octombrie 2021, cele pe care le-au primit toți ceilalți candidați din țară.

Candidații au explicat că e imposibil să aibă notele alea și au fost îndrumați să facă contestație. Bănuiesc că cei responsabili au înțeles încă de atunci ce gafă au făcut, dar au continuat așa. Mai bănuiesc și că mulți candidați s-au prins că subiectele alea sunt cele din martie, dar au mers „pe burtă”. Probabil și scria pe ele „Sesiunea Martie 2021”. Cu toate astea, e destul de greu de crezut că le-au rezolvat perfect, dar nu imposibil, ținând cont ca erau subiecte pe care le mai făcuseră. După contestații, candidații din acea sală au obținut nota zece.

Sunt tare curios cum se va soluționa situația asta. Eu încă o pun pe seama incompetenței și sper să nu mă înșel. Dar mai bine să așteptăm niște explicații oficiale, ce am scris eu mai sus e doar părerea mea după ce am vorbit cu câțiva candidați”.

Captură Facebook

Ei bine, deocamdată, explicația oficială nu a venit, chiar dacă reprezentanții mass-media au solicitat-o direct la IJJ Prahova încă de aseară.

„Un răspuns oficial va fi trimis de către IGJR”. Încă îl așteptăm…. Între timp, a fost ștearsă pe site-ul Jandarmeriei Prahova lista cu candidați și notele obținute.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite