Connect with us

SOCIAL

Bărbați din Dâmbovița, Argeș și Teleorman, reținuți pentru infracțiuni în domeniul forestier

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Teleorman și cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sprijiniți de lucrători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale și de la Secția 1 Poliţie Rurală Alexandria, au efectuat 14 percheziţii domiciliare în județele Teleorman, Dâmboviţa și Argeș.

Oamenii legii efectuează cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de folosire a dispozitivelor speciale de marcat, fără drept sau cu nerespectarea reglementărilor specifice, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, indiferent de forma de proprietate, fals intelectual și uz de fals.

Au fost puse în executare șapte mandate de aducere. Ancheta este coordonată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile şi suporturi de stocare a datelor informatice.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 39 şi 59 de ani, cu domiciliile în judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Argeş, au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Dâmboviţa

Tânăr din Vișinești a murit în Italia. Familia are nevoie de bani să-l aducă pe Bibi acasă

Publicat

pe

Primarul comunei Vișinești, din județul Dâmbovița, a lansat pe Facebook un apel umanitar pentru a putea fi adus în țară trupul neînsuflețit al unui tânăr din comună. Cătălin Stanciu, pentru prieteni Bibi, a murit în Italia după ce a căzut, în împrejurări neelucidate încă, de la balconul clădirii în care locuia.

„Ajuns în Italia, Stanciu Cătălin a ales să lucreze cinstit alături de alți tineri, dar și să facă mult bine celor din jur. Nimic nu prevestea ce urma să se întâmple. Când totul părea perfect și începea să se bucure de roadele muncii sale, din împrejurări necunoscute, Bibi a căzut de la balconul clădirii în care locuia.

Prietenii, colegii și comunitatea din Italia s-au mobilizat și au inițiat o campanie de strângere fonduri pentru a-l putea repatria și înmormânta creștinește în România.

Cu inimile rapuse de durere, mama și fratele lui mi-au spus: măcar să fie înmormântat lângă tatal lui. Am rugămintea la dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să dea o mână de ajutor familiei pentru a-l aduce acasă. Haideți să nu rămânem indiferenți. Vă mulțumesc!”, a scris edilul Nicolae Stoica pe pagina sa de Facebook.

Donațiile se fac la sediul Primăriei Vișinești sau în următoarele conturi:
RO61 BREL 0005 5095 0472 0100 CONT LEI
LT53 3250 0114 8828 9369 CONT EURO

Citește în continuare

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT