Connect with us

ACTUALITATE

Echipa Parcului Industrial Moreni urmărește permanent ghidurile europene de finanțare

Publicat

pe

Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, este convins că, până la finalul acestui an, va reuși să preia de la Primăria Moreni o suprafață de 18.000 mp, pentru extinderea unității. Procedura este în derulare. Odată ce Parcul va intra în posesia acestui teren, se va trece la construirea a două hale noi, care vor fi puse la dispoziția firmelor interesate să dezvolte noi capacități de producție.

De asemenea, spune directorul Gabriel Purcaru, echipa Parcului Industrial Moreni stă permanent cu ochii pe ghidurile europeane de finanțare, întrucât se dorește accesarea de fonduri nerambursabile pentru punerea în practică a unui proiect de resistematizare a incintei.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni se regăsește în topul celor mai bune unități cu acest profil din România, având o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. În prezent, își desfășoară activitatea în acest spațiu 44 de firme, numărul angajaților ajungând la 900 de persoane. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, au fost organizate cursuri de calificare la locul de muncă și s-au încheiat parteneriate cu Liceul Tehnologic Moreni și Universitatea Valahia din Târgoviște – Facultatea de Științe Economice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT