Connect with us

Dâmboviţa

Soț și soție au decedat într-un accident rutier la Tărtășești

Publicat

pe

Grav accident de circulație petrecut, în această seară, pe DN 7, în localitatea Tărtășești, județul Dâmbovița.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Două persoane aflate într-una dintre mașini au fost extrase dintre fiarele contorsionate în stare de inconștiență.

Echipele de salvare prezente la fața locului au început manevrele de resuscitare. În celalalt, autovehicul se aflau patru persoane, trei copii și un adult. Medicii prezenți la fața locului le-au acordat primul ajutor urmând să fie transportați la spital pentru investigații mai amănunțite.

Cele două persoane aflate în autoturismul marca Renault Koleos, șoferul de 79 de ani și soția, de 72 de ani, nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Din cercetările efectuate la fața locului reiese că vinovat de producerea accidentului se face bătrânul șofer de 79 de ani care a decedat. Acesta ar fi efectuat neregulamentar manevra de întoarcere fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 34 de ani.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. Boeriu Catalin

    9 noiembrie 2021 at 11:24

    Condoleante! Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA) in favoarea victimelor NEVINOVATE, precum si a urmasilor acestora. C.Boeriu 0720 947 252. catalinboeriu@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite