Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare executate pe strada Gării

Publicat

pe

Turnarea primului strat de asfalt pe strada Gării din municipiul Târgoviște va fi finalizată săptămâna aceasta, dacă vremea va fi favorabilă – a anunțat, astăzi, 10 noiembrie 2021, primarul Daniel Cristian Stan. Lucrările sunt deja executate pe un sens de circulație. Totodată, se intervine la trotuare.

Investiția este parte integrantă a proiectului care vizează modernizarea infrastructurii de transport public și cuprinde reabilitarea mai multor artere rutiere din oraș, pe lângă achiziția de autobuze noi (componentă finalizată) și lucrările specifice, respectiv: construire autogară (în zona Complexului Turistic de Natație) și trei stații de capăt (în Micro VI – acolo unde este acum sediul operatorului de transport, pe Șoseaua Găești – la ieșirea din oraș și pe Calea Ialomiței – la Complexul de Natație) și schimbarea stațiilor de traseu.

În cadrul proiectului, sunt incluse și lucrări de consolidare, reabilitare și modernizare a pasajului rutier de la Pavcom.

„Astăzi, începe montarea balustradei pietonale. Totodată, parapetul greu este în șantier și, sperăm noi, până la finalul acestei luni, să reușim să deviem circulația pe sensul nou al pasajului și apoi vor fi montați și stâlpii de iluminat public.

Intervențiile sunt de substanță, nu vizează numai partea carosabilă, parapeții și stâlpii de nocturnă, ci și structura de rezistență, așa cum s-a întâmplat și la pasajele incluse în proiectul care a vizat modernizarea centurii orașului. Este un proiect care va transforma într-o măsură semnificativă întreaga zonă”, a punctat primarul Daniel Cristian Stan.

ADMINISTRAŢIE

Stagiari la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Contractele de internship au fost semnate

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, în data de 29 septembrie 2022, contractele de internship cu cei șase tineri admiși în program, anul acesta, la finalul perioadei de selecție. În total, au fost 18 candidați, doi dintre ei depunând dosare pentru câte două direcții din cadrul administrației județene.

„Să știți că acest program de internship este unul important pentru instituția noastră. Din cei 7 tineri care, anul trecut, au lucrat alături de noi, în cadrul programului de intenship, 6 s-au angajat astfel: 4 în administrația publică și 2, în mediul privat. Acest lucru înseamnă că experiența celor 3 luni petrecute în direcțiile și serviciile Consiliului Județean Dâmbovița le-a fost de folos. Sunt sigur că la fel se va întâmpla cu cei 6 tineri care, din 3 octombrie, vor lucra cot la cot cu noi. Le va fi mult mai ușor să-și găsească un loc de muncă după cele trei luni de activitate în Consiliul Județean Dâmbovița. Ne vedem la serviciu!”, a spus președintele Corneliu Ștefan.

Cei șase stagiari admiși – Georgiana Alexandra Minciunescu, Carmen Vălu, Ioana Pastor, Alexandru Mihai Durlea, Ana Mihaela Radu și Elena Mădălina Stoica – își vor desfășura activitatea în structurile aparatului de lucru al Consiliului Județean Dâmbovița, astfel: Direcția Juridică, Contencios, Administrarea Patrimoniului – 2 posturi, Serviciul Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale – 1 post, Direcția Strategii, Programe și Investiții – 1 post și Direcția Economică – 2 posturi. Timpul de muncă va fi de 20 ore pe săptămână, 4 ore pe zi, pentru care vor beneficia de o indemnizație pentru internship, plătită de Consiliul Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu are în construcție o creșă cu cinci săli de grupă și multe facilități moderne

Publicat

pe

În orașul Titu, din județul Dâmbovița, sunt în desfășurare, în această perioadă, lucrările de construcție a unei creșe cu cinci săli de grupă. Proiectul Primăriei mai cuprinde: două zone de acces cu vestiare, zonă filtru, două săli multifuncționale, zona bucătărie și depozitare alimente, zona îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă de gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei. Capacitatea creșei va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârsta între 1 și 3 ani.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe o terasă acoperită, de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald, terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile (panouri glisante – trafor din lemn) amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, ne informează Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT