Connect with us

Giurgiu

Salonul de masaj, doar un paravan pentru practicarea prostituției

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Patru bărbați și o femeie în vârstă de 62 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței de judecată pentru dispunerea măsurilor legale, într-un dosar de proxenetism instrumentat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Ieri – 10 noiembrie 2021, anchetatorii au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județele Giurgiu și Ilfov.

„În fapt, 7 persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, în scopul de a obține foloase patrimoniale în mod injust.

De asemenea, persoanele bănuite ar fi plasat femeile în locațiile unde acestea ar fi practicat prostituția, sub pretextul că banii proveniți ar ajunge la primele, sub formă de chirie, pentru ocuparea în regim hotelier a spațiilor ocupate.

Din cercetări a reieșit faptul că, într-un salon de masaj erotic, situat în municipiul București, deși inițial s-ar fi stabilit că se va practica masaj, pentru care se plătea la recepție, odată ajunși în camere, clienții ar fi întreținut relații sexuale consimțite, contra cost, cu femeile din locație, cărora le-ar fi plătit sume de bani suplimentare.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diverse sume de bani, telefoane mobile, substanțe interzise la deținere și alte mijloace materiale de probă, fiind conduse la sediul poliției 6 persoane, din municipiul București si județul Giurgiu, respectiv 5 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani și o femeie de 62 de ani.

Față de 5 dintre aceste persoane, 4 bărbați și o femeie, la data de 10 noiembrie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Giurgiu.

UPDATE: Pe numele celor patru bărbați reținuți au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Femeia de 62 de ani a fost plasată 60 de zile sub control judiciar.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

ISU Giurgiu a scos la concurs 30 de posturi de soldat profesionist (servant)

Publicat

pe

de

Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu. Perioada de înscriere a candidaților pentru ocuparea unuia dintre cele 30 de posturi vacante a debutat ieri, 27 iunie 2022.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Candidații care doresc să participe la concurs vor transmite cererea de înscriere și copia actului de identitate, exclusiv electronic, în format pdf, pe adresa de e-mail srurecrutare@isugiurgiu.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Data limită de înscriere este 15.07.2022, ora 16:00. Cererea de înscriere trebuie completată olograf, lizibil și cu respectarea tuturor paragrafelor indicate în document. Aceasta trebuie datată și semnată.

E-mail-ul prin care se transmite cererea de înscriere va cuprinde la rubrica “subiect” sintagma ”Inscriere_concurs_SGP”, urmată de numele și prenumele candidatului (Exemplu: Înscriere_concurs_ SGP_Marinescu_Ioan).

Candidații care au transmis cererea de înscriere respectând indicațiile de mai sus vor primi un cod unic de identificare. Aceștia se vor prezenta, personal, până la data de 26.07.2022, ora 14:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vlașca” al județului Giurgiu din strada Dorobanți nr.19, în vederea completării dosarului de recrutare cu un dosar plic de carton, ce trebuie să cuprindă documentele menționate în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:
– “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);
– “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://fb.watch/9sgkAKg2Le/.

Probele de concurs se vor susține, în perioada 08-19.08.2022, la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova, situat în municipiul Ploieşti, str. Rudului, nr. 96, conform graficului stabilit de comisia de concurs, ce va fi afișat în timp util la avizier şi pe pagina de internet a instituției – www.isugiurgiu.ro.

Anunțul complet poate fi consultat accesând următorul link: http://bit.ly/Soldati_profesionisti_servanti

Sursa: ISU Giurgiu

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 18 șoferi pentru autospecialele de intervenție

Publicat

pe

de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi de conducător auto (autospeciale), prin încadrare directă. Pot participa la concurs persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, împliniți anul acesta, care dețin permis de conducere categoriile B și C și au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat.

Toate actele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare în vederea participării la concurs trebuie transmise la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, exclusiv în format electronic (pdf.), astfel:
– cererile de înscriere, completate lizibil și semnate, alături de copii ale actului de identitate, permisului de conducere categoriile B și C, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și CV-ul, până la data de 06.07.2022, ora 14:00, inclusiv în zilele nelucrătoare;
– dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro, până la data de 19.07.2022, ora 14:00.

În eventualitatea depăşirii mărimii maxime a capacităţii de ataşamente (50 de megabytes), vor fi transmise e-mail-uri succesive, numerotate crescător. E-mail-urile de înaintare a documentelor vor cuprinde la rubrica ,,Subiect” sintagma ,,Cerere de înscriere” sau ,,Dosar”, în funcţie de situaţie, urmat de numele şi prenumele candidatului și de postul pentru care candidează (exemplu: Dosar_Ionescu Ion_Conducător auto).

Concursul constă în:
– o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura în perioada 29.07 – 03.08.2022. Locația, data, ora prezentării vor fi comunicate ulterior, în funcție de numărul candidaților, conform planificării;
– test scris ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs;
– un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I. se vor realiza doar de către candidații declarați „Admis”.

Pentru detalii, accesați: bit.ly/Concurs_conducator_auto

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT