Connect with us

ACTUALITATE

Apel public al Poliției Locale Târgoviște. Amenzile curg ca pe bandă rulantă!

Publicat

pe

Poliția Locală Târgoviște a lansat un apel public către locuitorii municipiului, să respecte normele de conviețuire socială, dar și să ia atitudine față de cei care nu înțeleg că menținerea ordinii, curățeniei și siguranței publice reprezintă o obligație pentru fiecare cetățean. Totodată, reamintește faptul că folosirea aparatelor din cadrul locurilor de joacă pentru copii de către persoane cu vârsta peste 14 ani și distrugerea mobilierului se sancționează cu amendă.

Dispeceratul Poliției Locale Târgoviște poate fi apelat 24 de ore din 24 la următoarele numere de telefon: 0245.921 / 0731.327.436 / 0785.212.904.

Săptămâna trecută, polițiștii locali din Târgoviște au aplicat 53 de amenzi, în valoare totală de 15.500 lei, pentru consumul de alcool pe domeniul public, consumul de semințe sau alte produse alimentare și aruncatul resturilor și ambalajelor pe jos, cu precădere în spațiile de la locurile de joacă și parcuri, distrugerea mobilierului amplasat în aceste locuri, fumatul în spațiile destinate copiilor, folosirea pieselor de joacă pentru copii de către persoane cu vârsta peste 14 ani, tulburarea ordinii și liniștii publice sub orice formă și nepăstrarea curățeniei în locurile publice.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT