Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Vizite de documentare și îndrumare profesională pentru stagiarii de la CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Cei șapte tineri selectați de Consiliul Județean Dâmbovița pentru un stagiu de practică de trei luni în cadrul instituției, timp în care vor câștiga nu doar experiență în administrație, ci și salariu, au mers astăzi, 16 noiembrie 2021, împreună cu coordonatorul programului de internship – prof. Claudia Gilia, în documentare la SC Lucrări, Drumuri și Poduri și în Parcul Industrial Priboiu. Gazde le-au fost chiar directorii celor două unități subordonate CJ Dâmbovița – Andi Constantin și Călin Oros.

La sediul LDP, stagiarilor Consiliului Județean Dâmbovița le-a fost prezentat modul în care societatea își gestionează resursele materiale și umane de care dispune, programul săptămânal în baza căruia efectuează lucrări la infrastructura rutieră, dificultățile întâmpinate în ultimele patru luni în zona montană, pe fondul calamităților naturale din iulie și august 2021, dar și măsurile de pregătire pentru sezonul rece.

La rândul său, directorul Parcului Industrial Priboiu, Călin Oros, le-a vorbit celor șapte tineri despre înființarea parcului, capacitatea acestuia, infrastructura de drumuri, rețeaua de utilități și serviciile oferite firmelor care își desfășoară activitatea aici, modul de constituire a veniturilor și cheltuielilor, activitatea de promovare realizată, dar și relațiile cu alte instituții și organisme la nivel județean și național. De asemenea, au avut vizitat cele două hale industriale care au fost construite anul acesta.

„Stagiarii de la Consiliul Județean Dâmbovița, pe lângă faptul că beneficiază de formare profesională și dobândesc experiență pe teren, au posibilitatea să își consolideze bagajul de cunoștințe teoretice prin studierea, din interior, a activității instituțiilor subordonate consiliului județean. Consider că o inițiativă de acest fel nu poate să se constituie decât într-un bun start în viață pentru beneficiarii acestui program, iar prin sprijinul oferit de domnul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, cu siguranță tinerii vor dobândi competențe practice, valoroase și utile”, a declarat coordonatorul programului – prof. Claudia Gilia.

Reamintim faptul că președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan – inițiatorul acestui program unic la nivelul administrațiilor publice locale din România, a semnat contractele de internship pe 29 septembrie 2021, iar tinerii selectați și-au început activitatea la 1 octombrie. Consiliul Județean Dâmbovița a oferit șapte stagii de practică unor tineri care au obţinut recent o diplomă universitară şi se află la începutul unei cariere profesionale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT