Connect with us

Dâmboviţa

Nu ne putem salva doar unii, indiferent că suntem la putere sau în opoziție!

Publicat

pe

În momentul de față, încă se speculează mult pe acceptul PSD de a intra la guvernare alături de PNL, după ce liberalii, în frunte cu președintele Iohannis, au tot lovit în social-democrați din toate pozițiile. Și asta se întâmpla în timp ce țara mergea spre aiurea! Și cu toate acestea, PSD și-a asumat riscul de a se implica, punându-și în joc toate resursele pentru restabilirea echilibrului social și economic în România, lângă cei care au pierdut hățurile guvernării și care fac alergie la social-democrație.

Dar, așa cum precizează deputatul PSD Radu Popa într-un text scurt, concis și lămuritor, postat pe pagina sa de Facebook, țara are nevoie să fie scoasă la liman. Pentru atingerea acestui deziderat patriotic, orice compromis politic sau nepolitic este acceptat.

„Suntem într-o criză multiplă. Dar tocmai din acest motiv, nu ne putem salva doar unii, indiferent că suntem la putere sau în opoziție, indiferent că suntem mai inteligenți sau mai puțin educați. E nevoie de un efort conjugat și de compromisul unor minți ascuțite. Doar așa putem desțeleni această țară pe care nu vrea nimeni să o ajute. Printr-o sinergie patriotică, dar și prin strădania asumată a celor care probabil că nu ar mai avea nevoie de nimic. Pentru că România suntem toți”, a scris Radu Popa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT