Connect with us

ACTUALITATE

Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște, trei premii importante obținute la Ploiești

Publicat

pe

Trei eleve de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște au urcat pe podium, în acest weekend, la Concursul Național de Interpretare și Creație Muzicală „Paul Constantinescu”, organizat la Ploiești – județul Prahova.

Sara Barbuță și-a dovedit din nou măiestria interpretativă și a obținut premiul I. De asemenea, Livia Stoica și Patricia Țurloiu au ocupat locul I, respectiv III la secțiunea canto.

„Le urăm în continuare mult succes și putere de munca alături de profesorii lor îndrumători, Camelia Bărbuță – canto și George Rizea – pian și corepetiție”, este mesajul transmis de conducerea Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vezi programul de acțiuni pregătit pentru „Zilele județului Dâmbovița”

Publicat

pe

În perioada 1-5 iunie 2022, se vor organiza în Dâmbovița, sub egida „Zilele județului”, o serie de acțiuni artistice, cultural-sportive și târguri meșteșugărești. Autoritățile au dorit să marcheze în acest mod împlinirea a 510 ani de atestare documentară. Președintele CJ, Corneliu Ștefan, a precizat că este vorba despre o suită de evenimente de promovare a județului pe care intenționează să le transforme într-o sărbătoare anuală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu, anunț important pentru locuitorii orașului. Măsură obligatorie până la 30 iunie!

Publicat

pe

de

Primăria Titu, județul Dâmbovița, informează locuitorii orașului că, potrivit legislației în vigoare, au obligația să ia măsuri de combatere a buruienii Ambrozia.

Proprietarii / deținătorii de terenuri trebuie să desfășoare, până cel târziu în data de 30 iunie, acțiuni de cosire, smulgere, erbicidare etc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT