Connect with us

ACTUALITATE

Președintele CJ Dâmbovița a lansat o provocare conducerii Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

Universitatea Valahia din Târgoviște a organizat, astăzi – 7 decembrie 2021, Gala Internațională a Educației și Cercetării, în cadrul căreia au fost premiate proiectele care au contribuit la dezvoltarea învățământului superior.

Au răspuns invitației de a participa la acest eveniment academic: președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, reprezentanți ai Instituției Prefectului, IPS Nifon – arhiepiscop și mitropolit al Târgoviștei, rectorul Academiei de Științe Economice din Moldova – Grigore Belostecinic, oameni de cultură, numeroși parteneri și oaspeți din țară și din străinătate.

În deschiderea Galei, participanții s-au bucurat de un moment artistic susținut de masteranzi ai Universității Valahia și Corul Apassionato al Universității, sub bagheta maestrului Florin Badea.

Apoi, rectorul UVT, conf. univ. dr. Laura Gorghiu, și președintele Senatului Universității Valahia, prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, au prezentat parteneriatele strategice pentru susținerea proiectelor de dezvoltare instituțională, educaționale și de cercetare internațională, ocazie cu care au fost înmânate diplome de excelență și plachete omagiale.

Președintele CJ Dâmbovița: Îmi doresc ca mediul academic să fie mult mai prezent în viața județului

În cuvântul său, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și-a reafirmat susținerea față de Universitatea Valahia din Târgoviște.

„Viitorul acestui județ este strâns legat de calitatea actului educațional, fie că vorbim de învățământul preuniversitar, fie că vorbim de învățământul superior. Dezvoltarea județului nostru este o muncă de echipă, la care toți trebuie să punem umărul.

Îmi doresc ca mediul academic să fie mult mai prezent în viața județului nostru și, în acest sens, am lansat și o provocare: Universitatea Valahia din Târgoviște, partenera consiliului județean în elaborarea strategiei de dezvoltare a județului Dâmbovița! Pentru consolidarea parteneriatului nostru vreau ca, împreună, să formăm echipe ce vor da județului nostru o strategie de viitor.

Rezultatele dumneavoastră sunt deosebite, iar pentru mine a avea în județ domenii de școlarizare care să răspundă nevoilor actuale și de viitor ale economiei este o preocupare de bază.

Vă felicit pe toţi cei care, an de an, contribuiți la renumele acestei universități, emblemă a județului Dâmbovița! Urez mult succes tuturor cadrelor didactice de la Universitatea Valahia, studenților care învață aici și, mai ales, dumneavoastră, celor care ați făcut posibil ca acest centru universitar să devină ceea ce este astăzi”, a spus președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT