Connect with us

Dâmboviţa

Cum ar arăta viața ta dacă ai afla că ai o boală foarte gravă? Omule, nu fii nepăsător!

Publicat

pe

Cum ar arăta viața ta dacă ai afla că ai o boală foarte gravă? De la cine ți-ai lua la revedere? Cui i-ai spune că asta a fost tot? Cine ți-ar veni în minte sau cine crezi că ți-ar lipsi în acele momente? Cu cine te-ai certa și cui i-ai cere socoteală pentru ceea ce trăiești?

Întrebările de mai sus probabil îi vin în minte colegei mele de birou, G. (am ales să o numesc așa pentru că ea nu ar accepta niciodată să cer ceva de la cineva pentru ea, întotdeauna a avut un bun simț peste limite, nu a deranjat, nu a jignit și nu a spus ceva care să supere), care acum se luptă cu viața împotriva unui dușman crunt.

Am cunoscut-o în 2016 când m-am angajat. Eram cea mai tânără din instituția în care lucram la momentul acela și mă loveam zilnic de ziduri prea grele care ascundeau povești dureroase ale copiilor abandonați de părinți. Dintr-odată mă trezisem într-un loc în care realitatea era dură și rece. Norocul meu a fost să o cunosc pe G. care, fără să exagerez, mi-a adus soarele în birou. Nu era zi să nu împartă cu mine tot ce avea: dacă avea doua ciocolățele, una era a mea, dacă avea o portocală, jumatate îmi dădea mie. Îmi facea ceai când eram bolnavă și când eram obosită îmi zicea: „hai să îți fac o cafeluță să fii mai vioaie”. Râdeam și plângeam cu ea. Împărțeam 8 ore din zi cu ea, devenise parte din viața mea.

Toți copiii de la serviciu o iubeau și îi ziceau „mami”, îi asculta pe toți și nu jignea pe nimeni. Mi-o amintesc încă de atunci cât de frumoasă era: avea niște ochi verzi superbi, părul îi stătea frumos în fiecare zi și energia ei era de invidiat. Și acum este frumoasă doar că tratamentul dur i-a furat perișorul frumos. Mi-a zis că și-a aruncat periile de păr, vopseaua și tot ce mai avea pentru îngrijirea părului… mi-a spus că acum nu mai are nevoie. Mă doare în suflet.

G. mă iubește și cred că ar fi făcut mai mult pentru mine decât aș putea eu să fac vreodată pentru ea. Ea mi-a dat din tot ce avea ea și eu o să îi dau tot ce am eu. Dar nu este de ajuns… Noi avem nevoie și de voi.

Cei care mă cunoașteți, știți că nu aș fi apelat la voi dacă nu era o situație de viață și de moarte. G. are cancer peritoneal și are nevoie de o intervenție foarte rar întâlnită care se repetă de 3-4 ori, iar o singura ședință costă 6.300 euro, deci în total 18.900 euro. Procedura se realizează la Brașov și ședința durează cca. 30 de minute.

Faptul că orice sumă contează cred că știți deja. Minunile nu se fac așteptând. Am nevoie de voi pentru ea. În ianuarie trebuie să avem această suma. Vă rog! Dumnezeu să ne ajute! Puteți dona în contul de mai jos.

Titular: VERONICA NEACȘU
IBAN: RO14RZBR0000060018478932
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT