Connect with us

ACTUALITATE

De ce doar o agenție de turism poate organiza călătoria ta de afaceri perfectă?

Publicat

pe

Dacă te întrebi și tu de ce merită să încredințezi organizarea călătoriei tale business unei agenții de turism profesionale, atunci este recomandat să citești în continuare, pentru a te convinge că aceasta este cea mai bună decizie pe care o poți lua.

Cu acces la multe oferte și sisteme de rezervare avansate, o astfel de agenție are posibilitatea de a compara o mulțime de opțiuni și de a o selecta pe cea mai bună pentru tine, ca și client, atât din punct de vedere al conținutului ofertei, cât și al prețului.

Agenția de turism – cum te poate ajuta?

Indiferent că ești un turist obișnuit sau ai nevoie de oferte business travel, în fiecare etapă a călătoriei ai posibilitatea de a contacta un consultant de turism, existând, de multe ori, un număr de telefon de urgență ce îți oferă posibilitatea de a apela agenția în situații ce nu suportă amânare.

Beneficiile suplimentare pe care o agenție de turism profesionistă le oferă includ:
– primirea tuturor documentelor, inclusiv a facturilor, la timp, dintr-o singură sursă;
– asistență în toate situațiile legate de reclamații sau anulări;
-:oferirea tuturor informațiilor necesare pentru buna desfășurare a călătoriilor, precum necesitatea unei vize sau vaccinuri în cazul unor vacante exotice;
– viteză de răspuns în cazul unor situații de urgență;
– consultanță turistică specializată și eficientă;
– transparența costurilor călătoriilor;
– economisirea timpului necesar organizării întregii călătorii.

Cât de mult se poate economisi într-o călătorie de afaceri alegând o agenție de turism?

Agențiile de turism folosesc, de multe ori, propriile rețele de hoteluri, transportatori și parteneri de încredere, iar datorită cooperării pe termen lung cu aceștia, se pot negocia nu numai bilete de avion sau cazări mai ieftine, ci și diverse servicii suplimentare.

O agenție de turism este în măsură să se ocupe de rezervarea biletelor de avion sau tren, precum și de rezervări la hotel, închirieri de mașini sau yachturi, transferuri sau achiziționarea biletelor la diferite evenimente. De asemenea, mai ales în cazul unei călătorii de afaceri, asigurarea de călătorie business este o facilitate importantă, căci siguranța este esențială.

Folosirea serviciilor oferite de o agenție de turism îmbunătățește semnificativ și procesele de decontare, în cazul ofertelor business travel, datorită facturilor colective sau termenelor de plată mai lungi.

Controlul strict al cheltuielilor și un mod bine structurat de gestionare a acestora sunt aspecte importante ale călătoriilor de afaceri, iar datorită sistemelor moderne de rezervare sau de contabilitate, monitorizarea călătoriilor este mai ușoară și transparentă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT