Connect with us

ACTUALITATE

Tradițiile de iarnă revin la Moreni. „Colindul de pe Tisa” și foc de artificii la trecerea dintre ani

Publicat

pe

În perioada 20 – 23 decembrie 2021, Primăria Municipiului Moreni, județul Dâmbovița, va primi colindători la sediul instituției, cărora le vor fi înmânate cadouri din partea lui Moș Crăciun.

Accesul se face pe bază de programare la telefon 0245.667.265 și cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară.

„În seara zilei de 23 decembrie, de la ora 16:30, reluăm singura tradiție autentică de Crăciun din municipiul Moreni: „Colindul de pe Tisa”. În cadrul acestui eveniment vă puteți bucura de colindători și de un foc de artificii. Accesul va fi permis cu respectarea măsurilor legale.

Activitățile speciale pregătite de municipalitatea morenară pentru sărbătorile de iarnă se vor încheia o dată cu trecerea din anul 2021 în anul 2022 când, la ora 00:00, în Parcul Central, vă veți putea bucura de un foc de artificii magic”, se precizează într-un comunicat de presă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT