Connect with us

ACTUALITATE

Trei elevi din Dâmbovița, pozitivi la testul de salivă pentru COVID

Publicat

pe

Trei elevi din județul Dâmbovița au avut rezultat pozitiv la testul de salivă, săptămâna trecută, unul dintre ei fiind apoi confirmat cu coronavirus și la testul PCR – ne informează Inspectoratul Școlar. Aceștia sunt elevi la Colegiul Național Constantin Carabella Târgoviște și la școlile Radu cel Mare Găești și Mihai Viteazul Pucioasa.

Astăzi – 13 decembrie 2021, au fost distribuite unităților de învățământ testele din a treia tranșă, respectiv 46.400. În primele două etape au fost distribuite în județul Dâmbovița 181.800 de teste de salivă.

Cât privește scenariile de funcționare stabilite prin hotârârea consiliilor de administrație ale unităților de învățământ, începând cu data de 13 decembrie, situația în județul Dâmbovița se prezintă astfel:

– unități de învățământ care funcționează în scenariul 1, cu prezență fizică, în funcție de rata de incidență sau în funcție de rata de vaccinare – 497 (66227 preșcolari/elevi)

– unități de învățământ care funcționează în scenariul 2, în sistem online, în funcție de rata de incidență și rata de vaccinare: 6 (207 preșcolari/elevi).

– clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 5 (127 elevi)

– preșcolari/elevi confirmați Covid-19: 22

– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 3

Rata de vaccinare actualizată săptămânal este publicată pe site-ul inspectoratului școlar, la secțiunea Rata de vaccinare – http://www.isj-db.ro/rata-de-vaccinare

Situația actualizată zilnic a grupelor/claselor/unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT