Connect with us

ACTUALITATE

Concert de colinde la Spitalul de la Ochiuri, comuna Gura Ocniței

Publicat

pe

În cinstea Sfintelor Sărbători de Crăciun, la Secția de Psihiatrie de la Ochiuri, comuna Gura Ocniței, a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, a fost organizat, ieri – 15 decembrie 2021, un minunat spectacol de colinde. Protagoniștii evenimentului artistic au fost însăși pacienții.

Au venit să se bucure de momentele inedite de muzică de Crăciun, alături de primarul comunei – Sorin Vasile Ioniță, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinta Luciana Cristea, președinta Organizației de Femei a PSD Dâmbovița și viitorul prefect al județului – Claudia Gilia, cadre ale spitalului și pacienți.

Este de-a dreptul fascinant, emoționant să vezi oameni, mulți loviți spontan de o boli care le răvășește existența purtându-i într-un clar obscur, cum au avut forța și ambiția de a se dărui actul creativ artistic.

„Le mulțumesc tuturor și vă spun cu toată sinceritatea că de la poarta spitalului se simte un alt aer, de relaxare, de familie, de sărbătoare. Sunteți cu toții o familie care aveți grijă de celalalt de lângă voi.

Felicit corala spitalului pentru spectacolul de colinde tradiționale românești pe care l-a oferit, simțind, totodată, magia sărbătorilor de iarnă și spiritul Crăciunului. Felicit conducerea spitalului și personalul, pentru că implicarea lor de zi cu zi se simte și se vede în ochii acestor oameni minunați si speciali!

Aici, prin grijă, perseverență și prin lumina lui Dumnezeu s-a creat acest grup vocal care este minunat, care ne-a impresionat și ne-au emoționat profund”, a precizat primarul Sorin Vasile Ioniță, profund emoționat de interpretarea fără cusur a Coralei Spitalului de la Ochiuri.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT