Connect with us

ACTUALITATE

Vicarul Arhiepiscopiei Târgoviștei premiază cele mai frumoase și mai autentice mesaje de Crăciun

Publicat

pe

Vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Ionuț Ghibanu, a lăsat, astăzi – 17 decembrie 2021, concursul „Să celebrăm Crăciunul în mod autentic, tradițional și mărturisitor”, dedicat celor mai frumoase mesaje de Crăciun. Îndemnul părintelui Ghibanu este „să recreștinăm urările de Crăciun”, în contextul în care, în ultima perioadă, „tot mai mulți încearcă, în numele unei toleranțe greșit înțelese și a unor intenții clare, dar nedeclarate anticreștine, să elimine orice formă de prezență și mărturie creștină în spațiul public”.

Vor fi premiate cele mai frumoase, mai pline de sens și mai autentice mesaje de Crăciun. Acestea trebuie să fie transmise sub forma unui comentariu pe Facebook la postarea de lansare a concursului. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 23 decembrie, tot pe Facebook.

Se vor oferi următoarele premii:
– Premiul I, în valoare de 700 lei;
– Premiul al II-lea, în valoare de 500 lei;
– Premiul al III-lea, în valoare de 300 lei;
– 10 mențiuni, în valoare de 150 lei, fiecare.

„Noi sărbătorim Nașterea Domnului, cel mai important dar pe care Dumnezeu ni l-a făcut, Întrupându-Se, venind în lumea noastră, pentru a fi pururi alături de noi și a trăi viețile noastre împreună cu noi! De aceea, nu este vorba niciodată de sărbători de iarnă, adică ceva vag sau păgân, ci de Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu Întrupat. Aceasta trebuie să o mărturisim!”, spune părintele vicar Ionuț Ghibanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT