Connect with us

ACTUALITATE

O memorabilă nepăsare se așterne, an după an, peste istoria acestor zile…

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, aflat astăzi lângă liderul organizației – Corneliu Ștefan la evenimentul de comemorare a celor care, acum 32 de ani, și-au dat viața pentru libertate, pentru democrație, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj sincer, trist, despre percepția momentului decembrie ’89, despre importanța superficială care se acordă acestei zile care, acum 32 de ani, a dat peste cap ceasul istoriei.

„Revoluția română a reprezentat șansa generației mele de a visa cu ochii deschiși la viața în libertate. Descătușarea a venit din sacrificiul unor eroi prea puțin respectați de memoria colectivă. Afirmarea idealurilor revoluției române înseamnă și apărarea valorilor libertății și a democrației.

Din păcate, cu fiecare an, o memorabilă nepăsare se așterne peste istoria acestor zile. Dar, fără martirii Revoluției și fără suprema lor jertfă, miracolul din Decembrie ’89 ar fi rămas doar un vis. Poate nu e târziu să încercăm să ne ridicăm la nivelul aspirațiilor lor, acum și întotdeauna”, a spus Radu Popa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vezi programul de acțiuni pregătit pentru „Zilele județului Dâmbovița” (1-5 iunie 2022)

Publicat

pe

În perioada 1-5 iunie 2022, se vor organiza în Dâmbovița, sub egida „Zilele județului”, o serie de acțiuni artistice, cultural-sportive și târguri meșteșugărești. Autoritățile au dorit să marcheze în acest mod împlinirea a 510 ani de atestare documentară. Președintele CJ, Corneliu Ștefan, a precizat că este vorba despre o suită de evenimente de promovare a județului pe care intenționează să le transforme într-o sărbătoare anuală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu, anunț important pentru locuitorii orașului. Măsură obligatorie până la 30 iunie!

Publicat

pe

de

Primăria Titu, județul Dâmbovița, informează locuitorii orașului că, potrivit legislației în vigoare, au obligația să ia măsuri de combatere a buruienii Ambrozia (popular, iarba pârloagelor)

Proprietarii / deținătorii de terenuri trebuie să desfășoare, până cel târziu în data de 30 iunie, acțiuni de cosire, smulgere, erbicidare etc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT