Connect with us

ACTUALITATE

Certificat de vaccinare COVID sub forma unui microcip implantat sub piele?

Publicat

pe

Cei care cred în tot soiul de teorii ale conspirației își întăresc acum opiniile, din cauza unei companii suedeze care a anunțat că a găsit o modalitate prin care oamenii vor putea avea în permanenţă la purtător certificatul de vaccinare COVID-19. Documentul respectiv va fi încărcat pe un microcip care va fi implantat sub piele.

Certificatul digital va putea fi astfel citit de orice dispozitiv, cu ajutorul protocolului de comunicare NFC, utilizat în prezent pentru plata cu telefonul mobil. Reprezentanții companiei „Epicenter” au distribuit un videoclip în care se face o demonstraţie de folosire a certificatului implantat sub piele.

Microcipul se introduce fie în braț, fie între degetul mare și arătător. Se pare că microcipul celor de la „Epicenter” nu este o noutate. Compania suedeză îl folosește din 2015 cu proprii angajați. La peste 100 dintre salariații săi a introdus sub piele microcipuri care le permite să deschidă ușile, să opereze imprimante sau să cumpere smoothie-uri doar cu o simplă mișcare a mâinii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT