Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Radu Popa explică cum se va calcula ajutorul de stat acordat pensionarilor în luna ianuarie 2022

Publicat

pe

Toți românii care au în prezent pensii mai mici de 1.600 de lei vor primi, în luna ianuarie 2022, un venit de 2.200 de lei, reprezentând ajutor financiar din partea statului și pensie majorată (valoarea punctului de pensie crește de la 1.442 lei la 1.586 lei).

Ajutorul aprobat de Guvern, ne explică deputatul PSD de Dâmbovița Radu Popa, se acordă astfel:

– 1200 de lei pentru românii cu pensie de 1.000 de lei (acesta că fi cuantumul pensiei minime începând cu 1 ianuarie 2022)
– pentru românii cu pensie între 1.001 lei și 1.600 lei, inclusiv, se va acorda un ajutor egal cu diferența până la 2.200 de lei.

Sprijinul financiar aprobat de Guvern pentru ca bătrânii să poată depăși dificultățile legate de creșterea prețurilor la gaze naturale și energie electrică se acordă o singură dată, în luna ianuarie 2022, împreună cu pensia.

Potrivit deputatului Radu Popa, vor beneficia de această măsură 2,5 milioane de pensionari.

ACTUALITATE

Primăria Titu, anunț important pentru locuitorii orașului. Măsură obligatorie până la 30 iunie!

Publicat

pe

de

Primăria Titu, județul Dâmbovița, informează locuitorii orașului că, potrivit legislației în vigoare, au obligația să ia măsuri de combatere a buruienii Ambrozia.

Proprietarii / deținătorii de terenuri trebuie să desfășoare, până cel târziu în data de 30 iunie, acțiuni de cosire, smulgere, erbicidare etc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tânăr din Produlești, județul Dâmbovița, a murit în Germania

Publicat

pe

O veste tragică i-a cutremurat pe cetățenii din comuna Produlești, județul Dâmbovița. Un tânăr de 22 de ani, fiu al localității, s-a stins din viață departe de casă, tocmai în Germania, unde plecase la munca.

Din primele informații, Alexandru ar fi murit înecat. S-ar fi dus să se scalde într-un lac și nu ar mai fi ieșit la suprafață. Toată suflarea satului este îndurerată. Din câte am aflat, trupul neînsuflețit al flăcăului va fi adus acasă în următoarele zile, după ce autoritățile germane vor definitiva ancheta în acest caz.

„Astăzi, bunul nostru prieten, Alexandru, ne-a părăsit prea repede, lăsând în urmă râuri de lacrimi și suferință. A fost un tânăr minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să dea putere familiei ca să depășească această nenorocire. Cele mai sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul George Georgescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT