Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Detalii noi în cazul crimei de la Văleni Dâmboviţa

Publicat

pe

Crima de la Văleni Dâmbovița, cauzată de o gelozie aproape patologică, a îngrozit întreg județul, dar și țara. O tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, de un an și doi ani, a fost ucisă de soțul ei, Adrian I., de 35 de ani, care, de mai multă vreme, trăia cu obsesia că nevasta lui, o femeie frumoasă, îngrijită, îl înșeală.

Din informațiile pe care le-am adunat și le-am pus cap la cap, se pare că omorul a fost premeditat. Bărbatul ar fi insistat pe lângă tatăl său să îi dea cheile de la poartă și de la casa pe care familia o deținea în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa. Acolo, nu locuia nimeni. Imobilul unde s-a consumat oribila faptă se află aproape pe vârful dealului, în vecinătatea pădurii.

Tatăl lui Adrian nu ar fi vrut să îi dea cheile de la proprietate. În cele din urmă, a cedat. Bărbatul și-a luat nevasta și a pornit spre Văleni. Doar ei doi. Copiii au rămas cu bunicii, la Târgoviște.

La Văleni, discuțiile dintre cei doi soți au devenit tensionate. Reproșuri. Mărturisiri. Dezvăluiri. Ceea ce avea de gând să facă s-a întâmplat. A sugrumat-o. Cu o mână ar fi ținut-o de gură, iar cu cealaltă a strâns-o de gât. Când a fost preluat de criminaliști, bărbatul era zgâriat pe față. Probabil femeia a încercat să scape din strânsoare. S-a luptat pentru viața ei.

Tragedia s-ar fi consumat în jurul orei 17:15. Tânăra a rămas întinsă pe pat, fără viață. Criminalul, speriat, tulburat, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă spre Târgoviște. În nici zece minute, se afla în Gemenea, comuna Voinești. Acolo, a pierdut controlul volanului. Autoturismul a intrat într-o țeavă, apoi într-un gard din beton, după care s-a răsturnat. Când au venit polițiștii, Adrian era fizic teafăr, dar nu mai avea comportamentul unui om normal. Le-a dat oamenilor legii cheile de la poartă și de la casă, spunându-le să se ducă la Văleni, în satul Mesteacăn, fiindcă și-a omorât nevasta.

Evident, în prima fază, când auzi din gura cuiva o asemenea grozăvie ai tendința să nu crezi. Polițiștii au mers la fața locului cu inima strânsă. Din păcate, mărturisirea bărbatului s-a adeverit.

A existat chiar suspiciunea că individul care și-a omorât nevasta ar fi fost sub influența unor droguri. Până acum, informația că în mașina cu care s-a răsturnat ar fi fost găsite substanțe interzise nu s-a confirmat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT