Connect with us

Prahova

Și-a ținut fiica bolnavă închisă sub cheie timp de 2 ani

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O poveste desprinsă parcă dintr-un film de groază s-a derulat tăcut într-o localitate din județul Prahova. O femeie de 42 de ani, din comuna Marginea Pădurii, a fost găsită de polițiști încuiată într-o cameră insalubră, un fel de celulă din beton tip buncăr, prevăzută cu gratii la ușă.

Oamenii legii au stabilit că femeia era ținută închisă în acel loc de doi ani. Cel care o vârâse în acea închisoare era chiar tatăl ei. Bătrânul, de 77 de ani, având cetățenie română-americană, le-a spus polițiștilor că fiica avea probleme psihice și că în acest mod se gândise practic să o protejeze. Vecinii, în discuțiile cu anchetatorii, au relatat că ei știau că ea se află în Canada. Așa le comunicase bătrânul.

Femeia urmează să fie expertizată psihiatric. Oamenii legii o vor prezenta și la Serviciul de Medicină Legală pentru a afla dacă nu cumva a fost abuzată.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a deschis o anchetă, în urma căreia se va decide dacă femeia va fi internată într-un centru de îngrijire sau într-un spital. Bătrânul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Uite că se poate! Percheziții la persoane acuzate de schingiuirea animalelor

Publicat

pe

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Prahova au efectuat, astăzi – 22 noiembrie 2023, trei percheziții, în orașul Urlați și într-o comună din județ, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de schingiuirea animalelor și folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Cercetările au scos la iveală faptul că, la data de 15 noiembrie 2023, doi bărbați, de 19 și 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să muște pe animalul bătut. Cei doi indivizi au fost conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați și pentru a se dispune măsurile legale în acest caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Prahova

Coliziune între trei vehicule ale Armatei Române, în Prahova

Publicat

pe

Sursa foto: phonline.ro

Accident mai puțin obișnuit pe DN 1, în apropiere de Ploiești, în zona podului Rafinăriei de la Petrobrazi. Două trailere și un autoturism Duster aparținând Armatei Române, care însoţeau un convoi militar, s-au tamponat.

Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale. Cei trei șoferi ai autovehiculelor implicate în accident, de 36, 40 şi 41 de ani, au fost supuși testului cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite