Connect with us

Prahova

Și-a ținut fiica bolnavă închisă sub cheie timp de 2 ani

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O poveste desprinsă parcă dintr-un film de groază s-a derulat tăcut într-o localitate din județul Prahova. O femeie de 42 de ani, din comuna Marginea Pădurii, a fost găsită de polițiști încuiată într-o cameră insalubră, un fel de celulă din beton tip buncăr, prevăzută cu gratii la ușă.

Oamenii legii au stabilit că femeia era ținută închisă în acel loc de doi ani. Cel care o vârâse în acea închisoare era chiar tatăl ei. Bătrânul, de 77 de ani, având cetățenie română-americană, le-a spus polițiștilor că fiica avea probleme psihice și că în acest mod se gândise practic să o protejeze. Vecinii, în discuțiile cu anchetatorii, au relatat că ei știau că ea se află în Canada. Așa le comunicase bătrânul.

Femeia urmează să fie expertizată psihiatric. Oamenii legii o vor prezenta și la Serviciul de Medicină Legală pentru a afla dacă nu cumva a fost abuzată.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a deschis o anchetă, în urma căreia se va decide dacă femeia va fi internată într-un centru de îngrijire sau într-un spital. Bătrânul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Percheziții la cinci spărgători de firme din județul Prahova

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Lucrătorii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni, județul Prahova, au efectuat, astăzi – 16 iunie 2022, patru percheziții la domiciliile a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. O persoană a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

„În fapt, la data de 28 aprilie a.c., 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, ar fi sustras mai multe elemente metalice dintr-o societate comercială din orașul Boldești Scăeni, pe care ulterior le-ar fi vândut. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

16 salvamontiști și o intervenție de 6 ore pentru recuperarea a patru turiști blocați în Bucegi

Publicat

pe

Noaptea-trecută, salvamontiștii din Bușteni au pornit în căutarea a patru turiști blocați pe Vâlcelul Portiței din Masivul Bucegi. Aceștia plecaseră pe munte fără echipament suficient și au constatat că nu au corzi suficient de lungi pentru a coborî Săritoatea lui Magheru.

Mai mult decât atât. Una dintre femeile din grup suferise un traumatism la genunchi și nu se mai putea deplasa. Intervenția celor 16 salvamontiști a durat aproape 6 ore. Abia la 03:30, cei patru turiști au fost coborâți de pe munte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT