Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Dezbatere privind administrația publică locală organizată la Primăria Fierbinți Târg

Publicat

pe

Primăria Fierbinți Târg și Asociația Administratorilor Publici din România vor organiza, miercuri – 5 ianuarie 2022, de la ora 10:00, în premieră, o întâlnire a administratorilor publici din județul Ialomița.

La dezbateri și-au anunțat prezența:
● Raluca Dumitrescu, deputat de Ialomița, secretar al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice
● Daniel Blaga, deputat de Dâmbovița, membru al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, respectiv al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor
● Remus Trandafir, consilier al Primarului Sectorului 2 din Capitală și expert în dezvoltare urbană și digitalizare al Băncii Mondiale
● Alexandru Potor, administrator public al județului Ialomița
● Gabriel Olteniceanu, administrator public al municipiului Slobozia
● Mihai Vasile, administrator public al orașului Urziceni.
● Rareș Sileanu, administrator public al orașului Țăndărei
● Nicoleta Fotache, administrator public al comunei Ciochina.

Gazde ale evenimentului vor fi:
● Marian Florea, președinte al Asociației Administratorilor Publici din România (AAPRO) și administrator public al municipiului Drăgășani, județul Vâlcea
● Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți-Târg
● Iulian Mareș, administrator public al orașului Fierbinți-Târg.

Întâlnirea va fi moderată de dr. Răzvan Munteanu – președinte al Asociației Chamber of Excellence in International Affairs și de Anđela Petković-Pădurean – expert relații internaționale în cadrul Asociației Balkan Development Support.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni începe plata restanțelor către asistenții persoanelor cu handicap

Publicat

pe

De

Primăria municipiului Moreni va începe, zilele acestea, să achite plățile restante către asistenții persoanelor cu handicap grav, precum și indemnizațiile lunare restante.

„Având în vedere adresa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița înregistrată sub nr. 16275/06.12.2023, în această după-amiază Consiliul Local al municipiului Moreni, convocat în ședință extraordinară de îndată, a aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetară pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare restante. Astfel, în zilele următoare, se va proceda la plata drepturilor legale restante pentru aceste persoane”, este anunțul transmis de municipalitatea morenară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a obținut fonduri să modernizeze 69 de străzi. Vezi lista!

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare care vizează reabilitarea și modernizarea a 69 de drumuri de interes local, cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. De precizat că proiectele tehnice sunt deja realizate, astfel că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului va demara în scurt timp.

„Prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare.

Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.

Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.

Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru”, a precizat primarul Constantin Ana.

Lista străzilor care sunt incluse în cele două proiecte:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite