Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Când PSD este la guvernare… răsare Rovana Plumb!

Publicat

pe

De vreo 2 ani, nu am mai auzit nimic despre Rovana Plumb, prima pe lista de europarlamentari a PSD. S-a dat la fund. La Bruxelles, unde este cald, bine și leafă serioasă.

Cât timp PSD a fost în opoziție și se lupta cu PNL, cu USR-PLUS, cu Iohannis, nu am auzit ca Rovana Plumb să fi scos vreun sunet. Nimic. Media nu a interceptat nicio declarație demnă de reținut a europarlamentare care, pe vremea lui Dragnea, era vedetă în partid.

După ce a pierdut șefia PSD Dâmbovița, prin alegeri libere, Rovana Plumb a dat bir cu fugiții. Nu a mai trecut prin județul pe care l-a scăldat în promisiuni de mai bine. Nici pe la centru nu i-a mai fost pomenit numele după ce a preluat Marcel Ciolacu șefia partidului.

Dar, uite că doamna de fier apare acum, când PSD este la guvernare! Deloc curios. Se aude că vrea și dumneaei să își înfigă câțiva apropiați, pe ici, pe colea, pe funcții bune, și face poteci pe la ușile cabinetului președintelui Ciolacu.

După cum a preluat rapid informația presa din București, Rovana Plumb l-ar fi vrut pe postul de președinte al Autorității pentru Digitalizarea României pe Dragoș Cristian Vlad, un fost subaltern care i-a fost loial pe vremea când conducea Ministerul Fondurilor Europene, dar și pe cel al Mediului. Așa că apariția Rovanei Plumb prin locurile unde există butoanele deciziei nu este deloc întâmplătoare.
Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite