Connect with us

Argeș

Administratori de firme, amendați fiindcă angajații nu au verificat certificatele verzi ale clienților

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au desfășurat în acest weekend, singuri sau în colaborare cu Poliția, acțiuni de verificare privind respectarea măsurilor de protecție sanitară impuse din cauza pandemiei de coronavirus, precum și acțiuni pentru prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală. Cu acest prilej, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.200 lei – se precizează într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

Sâmbătă – 8 ianuarie 2022, jandarmii argeșeni au constatat că angajații mai multor societăți comerciale din Pitești și Câmpulung nu au verificat certificatele verzi ale clienților, fapt pentru care administratorii respectivelor firme au primit amenzi în valoare de 4.000 de lei. Mai mult, administratorul unei societăți comerciale din municipiul Câmpulung a fost sancționat cu 5.000 de lei pentru faptul că a permis clienților să fumeze în interior.

„O situație deosebită au întâlnit jandarmii câmpulungeni, atunci când pe timpul verificărilor, doi bărbați care se aflau pe terasa unui restaurant nu au prezentat certificatele verzi. Cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au adresat injurii jandarmilor care efectuau verificări. În plus, unul dintre bărbați a încercat să împiedice exercitarea atribuțiilor de către jandarmi. În final, nota de plată pentru cei doi bărbați a fost de 5.000 de lei”.

Duminică – 9 ianuarie 2022, jandarmii au depistat, pe teritoriul municipiului Câmpulung, un bărbat care trebuia să se afle în carantină ca urmare a sosirii acestuia pe teritoriul României. Persoana în cauză a fost amendată cu 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată către DSP Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Romeo

    ianuarie 11, 2022 at 1:23 am

    Facem ceva pe institutiile statului, astia chiar vor o noua revolutie la alt nivel.
    Mai intindeti mult coarda si o sa vedem ce iese!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Turist accidentat în Masivul Leaota, zona Piatra Dragoslavelor

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, membru al unui grup de 17 turiști cu ghid, care se deplasau pe un traseu din Masivul Leaota, zona Argeș – Vârful Piatra Dragoslavelor, într-o clipă de neatenție, a căzut de la 70 de metri, lovindu-se de copaci.

Bărbatul este conștient și cooperant, dar prezintă mai multe plăgi în zona capului și nu se poate deplasa. Unul dintre însoțitorii grupului a rămas lângă rănit până la sosirea echipelor Salvamont.

Turistul a fost transportat până la biserica din localitatea Dragoslavele, de unde a fost preluat și transportat la spital de o ambulanță SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

6 hectare de livadă distruse de foc, în Bogați-Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Topoloveni, județul Argeș, au acționat, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-o livadă din comuna Bogați.

Militarii au fost sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Focul a afectat o suprafață de aproximativ 6 hectare de teren. Potrivit ISU Argeș, incendiul a fost generat prin folosirea unei surse de aprindere.

Tot în această după-amiază, pompierii din Argeș au mai intervenit pentru stingerea altor două incendii de vegetație, în Colibași și Miroși.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT