Connect with us

ACTUALITATE

AVERTISMENT cu privire la un grup de TURIȘTI DIN ARGEȘ. S-au comportat ca niște animale!

Publicat

pe

Reprezentanții unui hotel din Predeal au lansat pe Facebook un avertisment cu privire la un grup de turiști din județul Argeș, care „s-au comportat ca niște animale” și au făcut prăpăd.

În speță, în cele două nopți de cazare, au făcut gălăgie în exces, iar în urma lor, în camere și în restaurant, a rămas o „mizerie de nedescris”, așa cum se vede în fotografia publicată.

Având în vedere că a fost dezvăluit și numele pe care s-a făcut rezervarea, dar și denumirea firmei pentru care s-a emis factură, din comentariile la postare reiese că au fost și alți hotelieri care au avut de-a face cu grupul de argeșeni.

Și am mai aflat un amănunt de-a dreptul scandalos! Forțele de ordine nu pot interveni să îi oprească pe „turiștii” puși pe rele decât în anumite situații!

„Mirobolanta legislație românească spune că nu, nu suntem stăpâni în hotelul nostru. Din momentul achitării camerei / apartamentului, legea îl consideră domiciliu temporar și nici proprietarul nici Poliția (fără mandat) nu pot <intra peste ei>.

Informație obținută de la cei peste 20 de polițiști, jandarmi și <mascați> sosiți la apelul 112, că cele 4 domnișoare cazate deveniseră o horă de aproape 30 de inși, în timp ce stăteau toți 20 (nota redacției: polițiști, jandarmi, mascați) ciorchine în fața ușii și-i RUGAU pe cei necazați să părăsească apartamentul.

Singura soluție oferită de <organ> pt evitarea pe viitor a așa ceva? Obținerea, în scris, a acordului clientului la check-in, printr-un contract care să includă regulamentul de ordine interioară, că poate intra Poliția peste ei dacă nu respectă regulamentul. Altfel, ar fi putut intra în apartament dacă nu achitaseră deja, pentru că se considera ocupare abuzivă. Superb, nu?”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT