Connect with us

Argeș

Un autotren cu lemne și altul încărcat cu mase plastice s-au răsturnat pe șoselele din Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au acționat, astăzi, în jurul prânzului, în localitatea Mihăiești, unde un autotren cu remorcă, încărcată cu lemne, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Ca urmare a acestui eveniment rutier, a fost avariată o conductă de gaze naturale, precum și un stâlp de electricitate.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au existat victime. Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, iar o echipă specializată a oprit alimentarea cu gaze.

În urmă cu puțin timp, un alt ansamblu de vehicule s-a răsturnat în zona Dedulești. Se pare că vehiculul este încărcat cu mase plastice. Pompierii se deplasează cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Și în acest caz, șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Turist accidentat în Masivul Leaota, zona Piatra Dragoslavelor

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, membru al unui grup de 17 turiști cu ghid, care se deplasau pe un traseu din Masivul Leaota, zona Argeș – Vârful Piatra Dragoslavelor, într-o clipă de neatenție, a căzut de la 70 de metri, lovindu-se de copaci.

Bărbatul este conștient și cooperant, dar prezintă mai multe plăgi în zona capului și nu se poate deplasa. Unul dintre însoțitorii grupului a rămas lângă rănit până la sosirea echipelor Salvamont.

Turistul a fost transportat până la biserica din localitatea Dragoslavele, de unde a fost preluat și transportat la spital de o ambulanță SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

6 hectare de livadă distruse de foc, în Bogați-Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Topoloveni, județul Argeș, au acționat, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-o livadă din comuna Bogați.

Militarii au fost sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Focul a afectat o suprafață de aproximativ 6 hectare de teren. Potrivit ISU Argeș, incendiul a fost generat prin folosirea unei surse de aprindere.

Tot în această după-amiază, pompierii din Argeș au mai intervenit pentru stingerea altor două incendii de vegetație, în Colibași și Miroși.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT