Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Cinci ore de groază pentru doi tineri din Bărbulețu, sechestrați într-un apartament din Târgoviște

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Doi tineri din comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, au crezut că a dat norocul peste ei întâlnind pe rețelele de socializare o tânără care a percutat rapid la avansurilor lor de a face sex, dar au trecut prin clipe de coșmar pe care nu le vor uita toată viața.

Citește și: Sechestrați, agresați, umiliți și înregistrați video într-un apartament din Târgoviște

Cei doi flăcăi, de 19 și 20 de ani, au cunoscut pe Facebook o fată. Din vorbă în vorbă, din fotografie în fotografie, s-au cam încins. Adolescenta de 16 ani i-a invitat la ea acasă, într-un apartament situat într-un bloc din microraionul XII din Târgoviște. Băieții, înfierbântați, nu au stat pe gânduri și au purces spre Târgoviște. Se întâmpla noaptea trecută. Nu aveau ei de unde să bănuiască că la mijloc s-ar putea să fie vorba despre o capcană. Despre un soi de șantaj pus la cale până în cel mai mic amănunt.

Nici nu începuse desfătarea planificată când în apartament a năvălit un grup format din patru bărbați, cu vârste între 16 și 45 de ani, care, pur și simplu, i-au sechestrat pe cei doi tineri din Bărbulețu și i-au spus la o serie de fapte umilitoare. Ar fi urinat pe ei. I-au bătut, ba chiar i-ar fi forțat să întrețină relații sexuale între ei. Au înregistrat video, cu un telefon mobil, scenele de groază. Cei patru indivizi, tată, doi fii și prietenul fetei folosite pe post de momeală sexuală, i-au amenințat apoi că urcă imaginile compromițătoare pe rețelele de socializare dacă nu le dau suma de 20.000 de lei.

Aflați într-o asemenea situație disperată, băieților de la Bărbulețu nu le-a rămas decât să promită că vor plăti. În asemenea condiții, respectând parcă scenariile filmelor cu bandiți nu prea deștepți dar cruzi, agresorii l-au lăsat pe tânărul de 20 de ani să plece după bani, amenințându-l înainte că nu îi va fi bine prietenului rămas în casă, dacă nu se întoarce cu banii. Între timp, șantajiștii i-ar fi luat autoturismul și cardul flăcăului rămas în casă. Speriat, cum a ieșit din casă, tânărul din Bărbulețu a fugit la Poliția Municipiului Târgoviște, aflată nu departe de blocul unde s-au produs terifiantele fapte.

Oamenii legii s-au pus imediat în mișcare. Ajunși la locul cu pricina, polițiștii au cântărit bine situația, după care au luat hotărârea de a sparge ușa de la intrare. În apartament se mai aflau doi dintre agresori și tânărul supus la orori. Șantajiștii au fost imobilizați rapid și conduși la sediul Poliției pentru audieri. Nu după mult timp, au fost prinși și ceilalți doi. Pentru faptele lor, care înseamnă șantaj, tâlhărie, amenințare, sechestrare de persoane, au toate șansele să primească ani grei de pușcărie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Crăciun la Turn. La Târgoviște, trecutul a deschis porțile prezentului…

Publicat

pe

Un eveniment-fluviu, pornit chiar în seara zilei de 1 Decembrie, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa în colaborare cu Primăria Târgoviște, în incinta vechii Cetății de Scaun a Țării Românești, la umbra bătrânului Turn al Chindiei.

Se întâmplă și la noi ca în alte orașe ale României, ca în marile capitale europene, unde trecutul se îmbină armonios, cu respect, cu prezentul și viitorul, unde vâlvătaia vremurilor și exuberanța tinerilor sunt domolite și cizelate prin solemnul impus de istorie.

Este o premieră pentru Târgoviște, pentru județul Dâmbovița, care ar trebui multiplicată și chiar permanentizată. Locul unde s-a făurit istoria nu este un cimitir, ci un spațiu viu care trebuie să păstreze conexiunea cu mersul societății. Respectul față de trecut nu este dat de porțile închise, de singurătate și norme speciale. Trebuie să fim parte din istorie, să ne contopim cu ea. Tocmai asta a făcut președintele Corneliu Ștefan, a conectat prezentul cu trecutul, folosind ca motivații speciale tradițiile, Sărbătorile de Crăciun. Și astfel curtea interioară de sub Turnul Chindiei s-a umplut de viață, de culoare, de zumzetul și zâmbetele copiilor care gustă din vata de zahăr și din gogoșelele calde, privind sau sprijinindu-se de zidurile trainice construite de înaintași.

Mii de târgovișteni s-au aflat, în această seară, la deschiderea oficială a sărbătorilor sub Turnul Chindiei. Printre ei, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul Claudia Gilia, subprefectul Corneliu Sălișteanu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu și mulți reprezentanți ai autorităților locale și județene.

În aplauzele publicului și după numărătoarea inversă, s-au aprins luminile în Curtea Domnească! O imagine unică, o cetate de basm.

În perimetrul destinat acestui inedit pastel de iarnă, au fost montate căsuțe, de unde pot fi procurate dulciuri, fructe, jucării, suvenire. A fost amenajat și un patinoar.

Pe scenă, în prima seară din acestă frumoasă carte de poveste, s-a derulat un spectacol muzical dedicat Zilei de 1 Decembrie, intitulat „Noi suntem români”. Pe scenă, au evoluat trupele Zavera și Distinto, Diana Matei și Taraful Cleante.

Corneliu Ștefan a spus că ceea ce s-a conturat acum, plăcut, la Curtea Domnească a fost apreciat și de reprezentanții Comisiei Europene care s-au aflat săptămâna trecută într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița.

„De astăzi și până la sfârșitul anului, vom avea aici diferite activități specifice sărbătorilor de iarnă. Vom primi colindători, iar sâmbătă vom deschide și patinoarul unde, de Sfântul Nicolae, accesul va fi gratuit pentru toți copiii. Îi așteptăm să vină în număr cât mai mare. Urez un sincer la mulți ani tuturor dâmbovițenilor, să fim sănătoși și să ne bucurăm de aceste sărbători”, este mesajul transmis de președintele Corneliu Ștefan.

Primarul Daniel Cristian Stan a menționat, cu bucurie, că Târgoviște se îmbracă de sărbătoare. A mai spus edilul că este ceva deosebit ca, lângă Turnul Chindiei, să se consume un eveniment care, practic, deschide seria de manifestări dedicate Crăciunului și sfârșitului de an.

„Așa cum am anunțat, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, vor fi aprinse luminile de sărbătoare în tot orașul. Va fi un spectacol deosebit. Îi invit pe toți târgoviștenii, pe dâmbovițeni, în Piața Tricolorului la un eveniment aparte”, a mai adăugat primarul municipiului Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Acces gratuit pentru copii la patinoarul de la Turnul Chindiei, de Moș Nicolae!

Publicat

pe

Copiii vor avea acces gratuit la patinoarul din incinta Curții Domnești de la Târgoviște, în ziua de Sfântul Nicolae.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan, care îi invită să vină în număr cât mai mare la Turnul Chindiei și să se bucure de această surpriză.

Patinoarul de la Curtea Domnească va fi deschis începând de sâmbătă – 3 decembrie 2022.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats