Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Cinci ore de groază pentru doi tineri din Bărbulețu, sechestrați într-un apartament din Târgoviște

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Doi tineri din comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, au crezut că a dat norocul peste ei întâlnind pe rețelele de socializare o tânără care a percutat rapid la avansurilor lor de a face sex, dar au trecut prin clipe de coșmar pe care nu le vor uita toată viața.

Citește și: Sechestrați, agresați, umiliți și înregistrați video într-un apartament din Târgoviște

Cei doi flăcăi, de 19 și 20 de ani, au cunoscut pe Facebook o fată. Din vorbă în vorbă, din fotografie în fotografie, s-au cam încins. Adolescenta de 16 ani i-a invitat la ea acasă, într-un apartament situat într-un bloc din microraionul XII din Târgoviște. Băieții, înfierbântați, nu au stat pe gânduri și au purces spre Târgoviște. Se întâmpla noaptea trecută. Nu aveau ei de unde să bănuiască că la mijloc s-ar putea să fie vorba despre o capcană. Despre un soi de șantaj pus la cale până în cel mai mic amănunt.

Nici nu începuse desfătarea planificată când în apartament a năvălit un grup format din patru bărbați, cu vârste între 16 și 45 de ani, care, pur și simplu, i-au sechestrat pe cei doi tineri din Bărbulețu și i-au spus la o serie de fapte umilitoare. Ar fi urinat pe ei. I-au bătut, ba chiar i-ar fi forțat să întrețină relații sexuale între ei. Au înregistrat video, cu un telefon mobil, scenele de groază. Cei patru indivizi, tată, doi fii și prietenul fetei folosite pe post de momeală sexuală, i-au amenințat apoi că urcă imaginile compromițătoare pe rețelele de socializare dacă nu le dau suma de 20.000 de lei.

Aflați într-o asemenea situație disperată, băieților de la Bărbulețu nu le-a rămas decât să promită că vor plăti. În asemenea condiții, respectând parcă scenariile filmelor cu bandiți nu prea deștepți dar cruzi, agresorii l-au lăsat pe tânărul de 20 de ani să plece după bani, amenințându-l înainte că nu îi va fi bine prietenului rămas în casă, dacă nu se întoarce cu banii. Între timp, șantajiștii i-ar fi luat autoturismul și cardul flăcăului rămas în casă. Speriat, cum a ieșit din casă, tânărul din Bărbulețu a fugit la Poliția Municipiului Târgoviște, aflată nu departe de blocul unde s-au produs terifiantele fapte.

Oamenii legii s-au pus imediat în mișcare. Ajunși la locul cu pricina, polițiștii au cântărit bine situația, după care au luat hotărârea de a sparge ușa de la intrare. În apartament se mai aflau doi dintre agresori și tânărul supus la orori. Șantajiștii au fost imobilizați rapid și conduși la sediul Poliției pentru audieri. Nu după mult timp, au fost prinși și ceilalți doi. Pentru faptele lor, care înseamnă șantaj, tâlhărie, amenințare, sechestrare de persoane, au toate șansele să primească ani grei de pușcărie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recunoaștere la nivel înalt pentru Liceul Voievodul Mircea Târgoviște și Școala 4 Pucioasa

Publicat

pe

Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru învățământ în grad de cavaler” mai multor directori de instituții educaționale din România, în semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea puse în slujba școlii, pentru contribuția la formarea intelectuală și civică a tinerelor generații.

Printre cei premiați de șeful statului se numără și profesor Elena Alina Gealepu, director al Școlii Gimnaziale Nr 4 „Elena Donici” din Pucioasa, județul Dâmbovița. De asemenea, aceeași înaltă distincție a fost conferită și Liceului „Voievodul Mircea” din Târgoviște. Ordinul a fost primit de directorul unității de învățământ – profesor Carmen Ion.

„Vă felicit şi trebuie să vă spun că mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Proveniţi din mediul educaţional, sanitar şi de cercetare şi, cu ocazia sărbătorii naţionale, am decis să acord aceste distincţii persoanelor, respectiv instituţiilor, dar cum persoanele sunt parte din echipe în instituţii şi instituţiile sunt conduse de echipe şi persoane, cred că vă daţi seama că, în realitate, reprezentaţi astăzi întregul mediu în care vă desfăşuraţi activitatea. În acest sens, felicitări dumneavoastră, colegelor şi colegilor dumneavoastră, elevelor şi elevilor cu care lucraţi! Vă doresc multă sănătate şi un călduros La mulţi ani!”, a fost mesajul transmis, la acest eveniment, de președintele Klaus Iohannis.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan a fost prezent la plenara Comitetului European al Regiunilor

Publicat

pe

Președintele Consiliului Judeţean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat zilele trecute la Bruxelles, unde a participat la cea de-a 158-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor.

„Alături de colegi din mai multe administrații publice, am participat la discuții cu teme și subiecte care vor avea efecte, sunt convins eu, benefice, la nivelul tuturor consiliilor județene și primăriilor din întreaga țară, fie că ne referim la finanțările nerambursabile după 2027, fie că ne referim la măsurile ce vor asigura un model de dezvoltare economic și social pentru toate țările membre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a participat și la recepția dedicată Zilei Naționale a României.

„Cu această ocazie, le-am urat un sincer „La Mulți Ani” tuturor celor prezenți la această întâlnire, dar și românilor care lucrează în administrația europeană”, a spus șeful administrației județene Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite