Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Cinci ore de groază pentru doi tineri din Bărbulețu, sechestrați într-un apartament din Târgoviște

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Doi tineri din comuna Bărbulețu, județul Dâmbovița, au crezut că a dat norocul peste ei întâlnind pe rețelele de socializare o tânără care a percutat rapid la avansurilor lor de a face sex, dar au trecut prin clipe de coșmar pe care nu le vor uita toată viața.

Citește și: Sechestrați, agresați, umiliți și înregistrați video într-un apartament din Târgoviște

Cei doi flăcăi, de 19 și 20 de ani, au cunoscut pe Facebook o fată. Din vorbă în vorbă, din fotografie în fotografie, s-au cam încins. Adolescenta de 16 ani i-a invitat la ea acasă, într-un apartament situat într-un bloc din microraionul XII din Târgoviște. Băieții, înfierbântați, nu au stat pe gânduri și au purces spre Târgoviște. Se întâmpla noaptea trecută. Nu aveau ei de unde să bănuiască că la mijloc s-ar putea să fie vorba despre o capcană. Despre un soi de șantaj pus la cale până în cel mai mic amănunt.

Nici nu începuse desfătarea planificată când în apartament a năvălit un grup format din patru bărbați, cu vârste între 16 și 45 de ani, care, pur și simplu, i-au sechestrat pe cei doi tineri din Bărbulețu și i-au spus la o serie de fapte umilitoare. Ar fi urinat pe ei. I-au bătut, ba chiar i-ar fi forțat să întrețină relații sexuale între ei. Au înregistrat video, cu un telefon mobil, scenele de groază. Cei patru indivizi, tată, doi fii și prietenul fetei folosite pe post de momeală sexuală, i-au amenințat apoi că urcă imaginile compromițătoare pe rețelele de socializare dacă nu le dau suma de 20.000 de lei.

Aflați într-o asemenea situație disperată, băieților de la Bărbulețu nu le-a rămas decât să promită că vor plăti. În asemenea condiții, respectând parcă scenariile filmelor cu bandiți nu prea deștepți dar cruzi, agresorii l-au lăsat pe tânărul de 20 de ani să plece după bani, amenințându-l înainte că nu îi va fi bine prietenului rămas în casă, dacă nu se întoarce cu banii. Între timp, șantajiștii i-ar fi luat autoturismul și cardul flăcăului rămas în casă. Speriat, cum a ieșit din casă, tânărul din Bărbulețu a fugit la Poliția Municipiului Târgoviște, aflată nu departe de blocul unde s-au produs terifiantele fapte.

Oamenii legii s-au pus imediat în mișcare. Ajunși la locul cu pricina, polițiștii au cântărit bine situația, după care au luat hotărârea de a sparge ușa de la intrare. În apartament se mai aflau doi dintre agresori și tânărul supus la orori. Șantajiștii au fost imobilizați rapid și conduși la sediul Poliției pentru audieri. Nu după mult timp, au fost prinși și ceilalți doi. Pentru faptele lor, care înseamnă șantaj, tâlhărie, amenințare, sechestrare de persoane, au toate șansele să primească ani grei de pușcărie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Programul lucrărilor la infrastructura rutieră din județul Dâmbovița, 24 – 28 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 24 – 28 ianuarie 2022, va efectua, prin societățile comerciale de profil, următoarele activități la infrastructura rutieră:

1. Întreținerea curentă a drumurilor în sezonul rece, iarna 2021 – 2022: pregătirea utilajelor și a bazelor pentru deszăpezire, aprovizionarea cu materiale antiderapante, semnalizarea rutieră și deszăpezirea propriu-zisă, în funcție de condițiile meteorologice.

2. Asigurarea scurgerii apelor în zona DJ 711A, tronsonul Potlogi – pasajul A1

3. Reparații la îmbrăcămintea asfaltică cu mixtură stocabilă – degradări izolate pe drumurile județene DJ 712, DJ 712A, DJ 711A.

4. Modernizarea DJ 711 Târgoviște – Comișani – Băleni, km 0+000 – 16+000, L = 16 km

5. Modernizarea DJ 711 Cojasca – Bujoreanca (DN 1A), km 35+350-40+830 – pod km 35+414, la Cojasca

6. Modernizarea DJ 711, sectorul Băleni – Dobra – Bilciurești – Cojasca, km 16+000 – 35+135 (lungimea de 19,350 km)

7. Modernizarea DJ 720B Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței, km 0+572 – 6+384, L = 5,812 km

8. Modernizarea DJ 720 Gura Ocniței – Moreni

9. Reabilitarea podului pe DJ 701 peste râul Argeș, km 31+040, la Ungureni, Corbii Mari

10. Asfaltarea drumului principal și a ulițelor laterale, în lungime de 2.334,36 m, în satul Sălcioara, comuna Mătăsaru

ATENŢIE! BULETIN RUTIER

1. Sectorul din DJ 713 cuprins între km 8+460 – 16+383, Șaua Dichiului (zona Cabana Dichiu) – intersecție (barieră) Piatra Arsă, este închis circulației tuturor autovehiculelor pentru perioada sezonului de iarnă 2021 – 2022.

2. Circulația rutieră pe podul pe DJ 711, la km 35+414, situat în localitatea Cojasca, este închisă temporar. Devierea circulației se face în funcție de categoria vehiculelor, astfel:

a) Vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mică de 7,5 t vor circula pe DC 43A, prin satul Iazu, traversând podul în aval

b) Vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t vor circula pe DJ 711E Bilciurești – DC 31 – DJ 720A, Finta Mare – DN 1A Postârnacu

3. Circulația publică pe podul de pe DJ 701, peste râul Argeș, situat la km 31+040, la Ungureni – Corbii Mari, este închisă. Varianta ocolitoare de circulație este Crovu – Zidurile – Potlogi – Corbii Mari – Ungureni (DJ 701 – DJ 401A – DJ 711A – DJ 701)

4. Circulația vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 t pe DJ 719, sectorul intersecție DN 72 – Răzvad și sectorul intersecție cu str. Magrinii, Târgoviște, este restricționată.

5. Circulaţia publică pe podul pe DJ 702A, peste râul Argeş, la Pătroaia, este închisă. Variantele ocolitoare sunt drumurile locale.

6. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

DJ 503, sectorul Fierbinți – limită județ Argeș
DJ 611, sectorul Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit)
DJ 710 Pucioasa – Bezdead (sectoare cu drum îngustat și avariat în zona Miculești -Măgura – Costișata)
DJ 720A, sectorul Gheboaia – Finta
DJ 722, pod îngust Mircea Vodă, comuna Sălcioara
DJ 712A Fieni – Bădeni – Runcu
DJ 710 Bezdead – Costișata
DJ 716 Priboiu – Glodeni
DJ 711A, sectorul podul peste Argeș – autostrada A1

 

Facem următoarele recomandări pentru participanţii la trafic:

Se va circula cu atenţie şi cu viteză redusă în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.

Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător şi totodată să se acorde o atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, în zonele cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.

Vă rugăm să vă informați în prealabil asupra condițiilor meteorologice din zonă, mai ales în perioadele de atenționare de vreme rea, prin intermediul Administrației Naționale de Meteorologie.

Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.

Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor amintite puteți obține de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică, telefon 0245 207625, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Unirii Principatelor Române

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Luni – 24 ianuarie 2022, în Piața Tricolorului din Municipiul Târgoviște, va fi organizată o ceremonie publică dedicată Zilei Unirii Principatelor Române. Acțiunile prilejuite de marcarea acestui act istoric important, se vor desfășura după următorul program:

10:55-11:00 Primirea invitaților
11:00-11:05 Intonarea Imnului de Stat al României – elev Școala Populară de Arte
11:05-11:15 Rostirea unei alocuțiuni privind semnificația istorică, socială și politică a zilei – prezintă dr Adriana Ion – Centrul Județean de Cultură Dâmbovița
11:15-11:30 Program artistic susținut de Orchestra Populară Chindia: soliști Florentina Mâinea, Ileana Pavelescu, Yuri Tsiple

Acțiunea se va desfăşura cu respectarea prevederilor art. 1, pct. 10 din Anexa 3 a HG nr. 34/2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 8 ianuarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizează Instituția Prefectului Județului Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT