Connect with us

Dâmboviţa

Câtă bărbăție în PNL! Subprefecta Dragotă, executată pentru a face loc demisului Popa!

Publicat

pe

Noaptea cuțitelor îmbârligate nu s-a încheiat în PNL Dâmbovița, organizație aflată încă în balans după ce protectorul său, Ludovic Orban, a fost ejectat de la conducerea partidului.

Liberalii dâmbovițeni nu își găsesc azimutul. Nu știu ai cui mai sunt! Pe cine mai au și ei pavăză pe la București. Actualul președinte, Florin Cîțu, s-a dovedit că nu prea îi iubește și nici nu mai are timp de ei. Așa că, pe aici, prin Dâmbovița, cam face fiecare ce vrea și cum poate. Este greu să mai ieși la mal. O bălăceală tristă…

Dacă îi urmărești cu atenție pe liberalii dâmbovițeni, îți poți da seama rapid că nu sunt dintre cei care agrează guvernarea alături de PSD. Tac. Freamătă. Se macină pe interior, dar fără soluții.

Anul trecut, PNL Dâmbovița a sprijinit pentru obținerea funcției de subprefect pe găeșteanca Ana Maria Zamfir Dragotă. Tânără, cu forță de muncă, decisă să facă treabă. De unde să știe încă subprefecta Dragotă că aceste căi ale politicii sunt precum nisipurile mișcătoare. Azi ești pe drum, calci bine, și mâine te înghite cu totul, de nici urmă nu mai rămâne din tine. Că este cu rost sau fără, nu mai contează.

Astăzi – 13 ianuarie 2022, liberalii dâmbovițeni, care și-au tot arătat inconsecvența și abilitățile în a-și executa oamenii credincioși, pe cei cu mari posibilități de performare, vor să o dea jos din funcție pe Dragotă. Nu că nu ar mai corespunde, că nu și-a îndeplinit sarcinile generate de funcția de subprefect. Nu! Pur și simplu, trebuie să facem loc altcuiva, mai cu priză în partid, cu susținere. Adică, demisul din funcția de prefect, Aurelian Popa, care, fie vorba intre noi, nu a excelat în această demnitate, nu trebuie lăsat pe drumuri. Și s-a găsit această jalnică soluție de a o bascula pe Ana Maria Zamfir Dragotă și de a-l susține pentru funcția de subprefect pe Aurelian Popa. Tare!

Dacă domniile lor liberale cred că așa se face politică este nu grav, ci mizerabil, de neconceput. Și am mai auzit una bună! Doamnei subprefect i s-ar fi sugerat să își dea demisia din funcție, să nu se mai opună deciziei partidului. Câtă bărbăție există în PNL! Au tăbărât pe o femeie care, sincer, s-a descurcat bine ca subprefect, în vremuri și condiții incerte, pentru a-i face loc unui protejat de vază al partidului.

Mă întreb dacă nu cumva, în următorii ani, se va alege praful de PNL Dâmbovița, dacă continuă să-și autodigere membrii de partid doar pentru a hrăni orgoliul unora.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
3 Comentarii

3 Comments

 1. Paraschiv Ilinca

  ianuarie 13, 2022 at 6:56 pm

  Domnule Obagila,aveti meniuri gratis la Valea Sipotului?!🤣🤣Sau medicamente compensate…

 2. Paraschiv Ilinca

  ianuarie 13, 2022 at 7:25 pm

  ” Nu a luat concursul si,ca recompensa, partidul iubit PNL, a numit-o subprefecta.De unde se deduce ca cineva de sus i-a promis o funcție călduță la stat, altfel nu se explica abnegația liberalilor dâmbovițeni de a o numi pe doamna Dragota subprefecta asa de repede după eșecul de la CJAS”, 8 iunie 2021….va spune ceva acest articol stimate domn?!

 3. Ion Paraschiva

  ianuarie 13, 2022 at 7:48 pm

  Domnule Obagila, aici nu este vorba de” barbatie” ci de COMPETENTA…. Se pare ca ați uitat ce ați scris in articolul din iulie 2021…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

OFSD Dâmboviţa a oferit daruri copiilor în „Târgul de Crăciun” de la Vulcana Pandele

Publicat

pe

de

Conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, împreună cu președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, a participat, astăzi, la „Târgul de Crăciun cu miresme de sărbători” desfășurat în comuna Vulcana Pandele.

Prima ediție a acestui eveniment, care a început pe 1 decembrie, a fost animată de colindele și momentele artistice interpretate de cei mai mici locuitori ai zonei, dar a fost și o oportunitate pentru producătorii din jurul comunei dâmbovițene să-și prezinte roadele muncii.

Și pentru că suntem în luna cadourilor, doamnele social-democrate conduse Carmen Holban, președintă a OFSD Dâmbovița, și Luciana Cristea, vicepreședintă a organizației, le-au oferit copiilor daruri, răsplătindu-i pentru talentul și implicarea lor.

PSD Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi morți și un rănit grav într-un accident rutier la Doicești

Publicat

pe

Doi bărbați, pasageri într-un autoturism, au decedat, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 71, Târgoviște-Sinaia, pe teritoriul localității Doicești. Șoferul mașinii, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Pentru extragerea victimelor din autovehiculul transformat într-un morman de fiare a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare. Imediat, au fost demarate manevrele de resuscitare. Din păcate, leziunile produse celor doi tineri, de 28 și 31 de ani, erau incompatibile cu viața.

Din primele informații, se pare că autoturismul în care se aflau cei trei a intrat în coliziune cu un autocamion. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats