Connect with us

Dâmboviţa

Câtă bărbăție în PNL! Subprefecta Dragotă, executată pentru a face loc demisului Popa!

Publicat

pe

Noaptea cuțitelor îmbârligate nu s-a încheiat în PNL Dâmbovița, organizație aflată încă în balans după ce protectorul său, Ludovic Orban, a fost ejectat de la conducerea partidului.

Liberalii dâmbovițeni nu își găsesc azimutul. Nu știu ai cui mai sunt! Pe cine mai au și ei pavăză pe la București. Actualul președinte, Florin Cîțu, s-a dovedit că nu prea îi iubește și nici nu mai are timp de ei. Așa că, pe aici, prin Dâmbovița, cam face fiecare ce vrea și cum poate. Este greu să mai ieși la mal. O bălăceală tristă…

Dacă îi urmărești cu atenție pe liberalii dâmbovițeni, îți poți da seama rapid că nu sunt dintre cei care agrează guvernarea alături de PSD. Tac. Freamătă. Se macină pe interior, dar fără soluții.

Anul trecut, PNL Dâmbovița a sprijinit pentru obținerea funcției de subprefect pe găeșteanca Ana Maria Zamfir Dragotă. Tânără, cu forță de muncă, decisă să facă treabă. De unde să știe încă subprefecta Dragotă că aceste căi ale politicii sunt precum nisipurile mișcătoare. Azi ești pe drum, calci bine, și mâine te înghite cu totul, de nici urmă nu mai rămâne din tine. Că este cu rost sau fără, nu mai contează.

Astăzi – 13 ianuarie 2022, liberalii dâmbovițeni, care și-au tot arătat inconsecvența și abilitățile în a-și executa oamenii credincioși, pe cei cu mari posibilități de performare, vor să o dea jos din funcție pe Dragotă. Nu că nu ar mai corespunde, că nu și-a îndeplinit sarcinile generate de funcția de subprefect. Nu! Pur și simplu, trebuie să facem loc altcuiva, mai cu priză în partid, cu susținere. Adică, demisul din funcția de prefect, Aurelian Popa, care, fie vorba intre noi, nu a excelat în această demnitate, nu trebuie lăsat pe drumuri. Și s-a găsit această jalnică soluție de a o bascula pe Ana Maria Zamfir Dragotă și de a-l susține pentru funcția de subprefect pe Aurelian Popa. Tare!

Dacă domniile lor liberale cred că așa se face politică este nu grav, ci mizerabil, de neconceput. Și am mai auzit una bună! Doamnei subprefect i s-ar fi sugerat să își dea demisia din funcție, să nu se mai opună deciziei partidului. Câtă bărbăție există în PNL! Au tăbărât pe o femeie care, sincer, s-a descurcat bine ca subprefect, în vremuri și condiții incerte, pentru a-i face loc unui protejat de vază al partidului.

Mă întreb dacă nu cumva, în următorii ani, se va alege praful de PNL Dâmbovița, dacă continuă să-și autodigere membrii de partid doar pentru a hrăni orgoliul unora.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
3 Comments

3 Comments

 1. Paraschiv Ilinca

  13 ianuarie 2022 at 18:56

  Domnule Obagila,aveti meniuri gratis la Valea Sipotului?!🤣🤣Sau medicamente compensate…

 2. Paraschiv Ilinca

  13 ianuarie 2022 at 19:25

  ” Nu a luat concursul si,ca recompensa, partidul iubit PNL, a numit-o subprefecta.De unde se deduce ca cineva de sus i-a promis o funcție călduță la stat, altfel nu se explica abnegația liberalilor dâmbovițeni de a o numi pe doamna Dragota subprefecta asa de repede după eșecul de la CJAS”, 8 iunie 2021….va spune ceva acest articol stimate domn?!

 3. Ion Paraschiva

  13 ianuarie 2022 at 19:48

  Domnule Obagila, aici nu este vorba de” barbatie” ci de COMPETENTA…. Se pare ca ați uitat ce ați scris in articolul din iulie 2021…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Șelaru, arestat pentru tentativă de viol. A intrat peste o femeie în casă!

Publicat

pe

De

Un bărbat de 50 de ani, din Șelaru, județul Dâmbovița, se pare excitat la maximum, să nu zicem aflat în călduri, ar fi intrat, prin forțarea ușii de la intrare, în casa unei femei din aceeași comună, cu gând să o violeze.

Individul a încercat să întrețină cu victima relații sexuale cu forța. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă viol și violare de domiciliu. Ulterior, magistrații de la Judecătoria Găești au emis pe numele agresorului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Inițiativa USR de plafonare a salariilor funcționarilor de lux este una pur populistă!

Publicat

pe

USR-iștii, în căutare de popularitate, după ce au fost o vreme la guvernare și s-au comportat nefiresc de indiferent față de românii simpli, au depus o inițiativă legislativă care are ca prevedere plafonarea salariilor de top ale bugetarilor de lux. Adică, să nu depășească retribuția președintelui României. Deputatul PSD Radu Popa consideră că tema legislativă aleasă de USR este una populistă.

„Sigur, majoritatea vor spune că salariile șefilor de agenții sunt foarte mari. Sunt foarte mari, e corect. Însă, eu cred că analiza salariului unui președinte de agenție guvernamentală trebuie să fie făcută luând în calcul și ce așteptăm de la acel om, ce plus-valoare și ce beneficii ar trebui să aducă el societății, vezi cazul ASF și falimentele zgomotoase, ce are de protejat respectivul funcționar. De exemplu, salariul președintelui ANRM, agenția care deține toate bogățiile solului și subsolului României, este de 7600 de RON”, a punctat deputatul Radu Popa.

Așa că, a mai spus parlamentarul, este important să ne uităm care sunt criteriile expuse în fișa postului fiecărui funcționar în parte și de acolo să plece analiza cost-beneficiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite