Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Prima ședință CJ Dâmboviţa din 2022, puțin peste 30 de minute și consens general

Publicat

pe

Prima ședință ordinară a Consiliului Județean Dâmboviţa din anul 2022 a fost una consumată într-un consens desăvârșit. De aici și durata: puțin peste 30 de minute. Asta în condițiile în care au fost 25 de puncte pe ordinea de zi. Singurele luări de cuvânt au fost, ca de obicei, ale reprezentanților PRO România. De data aceasta, nu au mai avut atitudine de „Gică Contra”, pur și simplu au cerut unele lămuriri. Rezolvate, evident. Doar atât.

Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost votate cu unanimitate de voturi, ceea ce înseamnă că aleșii județeni au fost de acord cu problematica abordată de conducerea CJ Dâmboviţa în ceea ce privește administrarea județului și prioritățile pe linie investițională. Consilierii județeni nu au avut nimic de obiectat, de comentat, de completat pe seama repartizării sumelor alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, orașelor și municipiilor și a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată având același scop – echilibrarea bugetelor locale.

În mandatele anterioare, au existat, cu puține excepții, diferende puternice între aleși la acest capitol. În 2022, ca și anul trecut, a fost liniște, ceea ce înseamnă că cele trei zile de consultări cu primarii au fost rodnice. Președintele Corneliu Ștefan a demonstrat încă o dată că este interesat și capabil să mențină un consens politic când este vorba de problematica județului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

 

 

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 27 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, în ședință ordinară de lucru, în data de 27 ianuarie 2022, la ora 14:00.

Ordinea de zi este următoarea:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

A fost trasată harta rețelei de drumuri și alei din Stațiunea turistică Peștera-Padina

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Unul dintre dezideratele președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este acela de a contura și materializa cat mai rapid Stațiunea turistică de interes național Peștera-Padina.

Astăzi – 21 ianuarie 2022, s-a mai înscris o filă importantă din acest megaproiect care va transforma județul Dâmbovița într-un pol al turismului național. Șeful județului, alături de care s-a aflat echipa de specialiștii pe care o coordonează la nivelul CJ Dâmbovița și reprezentanți ai patronatului din turism, a stabilit rețeaua de străzi a Stațiunii Turistice Peștera-Padina.

„Împreună cu arhitectul şef al judeţului Dâmboviţa, Teodor Bâte, cu președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.

Avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru”, a precizat Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT