Connect with us

POLITIC

Senatorul Titus Corlățean îi sugerează ministrului Energiei să plece acasă

Publicat

pe

Social-democrații sunt din ce în ce mai înverșunați. Nu sunt deloc de acord cu modul în care colegii de coaliție, liberalii, gestionează această criză generată de prețurile absurde la energie electrică și la gaze naturale. Nu concept să nu se găsească rapid soluții de ieșire din acest impas.

Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, într-o intervenție la un post de televiziune, s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Citește și: Mii de reclamații la ANRE în legătură cu compensările din facturile de gaze naturale și electricitate

A spus președinte executiv al PSD Dâmbovița că a urmărit, în ultimii 2 ani, traiectoria demnitarului liberal și a observat că acesta doar a pierdut timpul și cele 10 miliarde de euro puse la dispoziția României pentru modernizarea infrastructurii de energie.

„Era nevoie să deschizi noi capacității de producție, să investești. Unul care face ceea ce face și trimite cetățenii să facă plângeri penale la furnizori sau în alte părți unde statul are o componenta de control, este total depășit, este un ministru care nu performează”, a declarat Titus Corlățean.

Senatorul social-democrat a dat și un verdict corect. A spus că, atunci când un ministru, indiferent ce partid reprezintă, nu face treabă, trebuie să plece acasă. Rolul său, a mai adăugat Titus Corlățean, nu este acela de a ne spune ce are de gând să întreprindă, ci ceea ce a făcut deja.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

POLITIC

Titus Corlățean: Nu mai suntem parteneri ai NATO! Noi suntem NATO!

Publicat

pe

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat, la postul de televiziune B1 TV, pe fondul crizei de la granița dintre Rusia și Ucraina, că România nu mai este doar un partener obișnuit al NATO, ci un membru cu drepturi depline al Alianței Nord-Atlantice. În aceste condiții, țara noastră beneficiază de clauzele de securitate colectivă pe care le presupune apartenența la NATO.

„În primăvara lui 2014, după anexarea ilegală a Crimeii, au fost oameni care m-au oprit pe stradă și m-au întrebat: domnule Corlățean, vin rușii înapoi? Ei n-au uitat – și se spunea des asta în spațiul românesc – că rușii vin repede și pleacă mai greu.

Mesajul nostru trebuie să fie foarte clar, nu mai suntem parteneri ai NATO, noi suntem NATO. Noi suntem Alianța Nord-Atlantică! Suntem membri ai Alianței și în mod clar beneficiem de clauzele de securitate colectivă, de Articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic”, a declarat fostul ministru de Externe.

Demnitarul social-democrat este de părere că, în această perioadă, „Alianța Nord-Atlantică trebuie să rămână coerentă și fermă în ceea ce s-a discutat și s-a decis, respectiv o prezență consolidată pentru a descuraja orice tentație pe care Rusia ar avea-o în „entuziasmul” de revenire în spații pe care în perioada sovietică le controla”, a adăugat Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Alegeri în Organizația de Tineret a PNL Târgoviște. Teodora Tudor este noul președinte

Publicat

pe

de

Organizația TNL Târgoviște și-a ales astăzi conducerea. În cadrul ședinței, tinerii liberali au votat în unanimitate ocuparea funcției de președinte de către Teodora Tudor. Absolventă a Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia, Teodora Tudor este membru al Partidului Național Liberal și secretara organizației municipale Târgoviște de trei ani, iar de un an este și Consilier Parlamentar în cadrul Parlamentului României – Camera Deputaților.

„Una dintre problemele pe care vreau să le abordez în mandatul meu este educația financiară. Noi, tinerii, avem o problemă în a ne gestiona banii. De aceea mi-aș dori să organizăm activități și acțiuni eficiente pentru promovarea culturii financiare. O altă prioritate în perioada următoare este atragerea de tineri profesioniști în organizație. Acest lucru este important pentru că un partid are nevoie de oameni bine pregătiți pe diferite domenii. Îmi doresc să fiu un sprijin pentru tinerii ce vor veni în echipa mea și îmi doresc ca noi să fim un sprijin pentru organizația PNL Târgoviște”, a declarat Teodora Tudor.

În urma alegerilor, structura de conducere a TNL Târgoviște este următoarea:

 • Teodora Tudor (Consilier Parlamentar) – președinte
 • Anca Mihaela Olteanu (economist) – prim-vicepreședinte
 • Burducea Mihai (student) – vicepreședinte
 • Burlacu Alexandra (inginer) – vicepreședinte
 • Mihai Andreea Bianca (studentă) – vicepreședinte
 • Coman Lucian (economist) – vicepreședinte
 • Ionescu Octavian (profesor) – vicepreședinte
 • Săroiu Ioana (asistent medical) – vicepreședinte
 • Burducea Andrei (student) – membru
 • Mihai Călin Vlăduț (IT-ist) – membru
 • Butca Cătălina (asistent medical) – membru
 • Ruxanda Bogdan (manager) – membru
 • Neguț Cristian (student) – membru
 • Drăgănescu Mădălina (student) – membru
 • Ivăncescu Oana (profesor) – membru
 • Vișan Valentina (economist) – membru
 • Dochita Sebastian (student) – membru
 • Călin Andrada (student) – membru

Membrii TNL Târgoviște își doresc să recâștige dorința tinerilor de a se implica în politică, dar să ofere și un exemplu pozitiv în societate, prin proiectele și acțiunile pe care le vor iniția.

Biroul de presă al TNL Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT