Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Cîțu, străin și rece!

Publicat

pe

Ultima declarație a liderului PNL Florin Cîțu m-a luat de cap. Ne-a arătat, de fapt, cât de periculos este acest politician. Rigid, necomunicativ, rece, fără nicio conexiune cu poporul, cu cetățeanul. O vede doar pe a lui. Dacă i s-a pus un cuțit în mână, crede că rolul lui este doar acela de a tăia. În carne vie!

În timp ce o sumedenie de reprezentanți ai clasei politice românești caută soluții pentru a ieși din acest impas generat de explozia fără de precedent a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, Florin Cîțu pune sare pe rană. Parcă îi face o plăcere deosebită să fie pe invers.

A spus Cîțu, vrând să turtească sfaturile unor colegi către populație, de a nu plăti facturile enorme pe care le primesc, că nu avem ce face. Că românul trebuie să plătească consumul la curentul electric și la gaze așa cum îi vine. Să nu se mai ambaleze degeaba. Atenție! Chestia asta o spune președintele Senatului României. Al doilea om în statul român. Cel care ar trebui să fie printre primii care să caute soluții de rezolvare a acestei terori economice la care este supus românul.

Florin Cîțu demonstrează că nu are treabă cu poporul. Parcă se afla și domnia sa în Guvernul care a dat drumul din lanț liberalizării sălbatice a energiei electrice și gazelor naturale?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Titus Corlățean: Nu mai suntem parteneri ai NATO! Noi suntem NATO!

Publicat

pe

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat, la postul de televiziune B1 TV, pe fondul crizei de la granița dintre Rusia și Ucraina, că România nu mai este doar un partener obișnuit al NATO, ci un membru cu drepturi depline al Alianței Nord-Atlantice. În aceste condiții, țara noastră beneficiază de clauzele de securitate colectivă pe care le presupune apartenența la NATO.

„În primăvara lui 2014, după anexarea ilegală a Crimeii, au fost oameni care m-au oprit pe stradă și m-au întrebat: domnule Corlățean, vin rușii înapoi? Ei n-au uitat – și se spunea des asta în spațiul românesc – că rușii vin repede și pleacă mai greu.

Mesajul nostru trebuie să fie foarte clar, nu mai suntem parteneri ai NATO, noi suntem NATO. Noi suntem Alianța Nord-Atlantică! Suntem membri ai Alianței și în mod clar beneficiem de clauzele de securitate colectivă, de Articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic”, a declarat fostul ministru de Externe.

Demnitarul social-democrat este de părere că, în această perioadă, „Alianța Nord-Atlantică trebuie să rămână coerentă și fermă în ceea ce s-a discutat și s-a decis, respectiv o prezență consolidată pentru a descuraja orice tentație pe care Rusia ar avea-o în „entuziasmul” de revenire în spații pe care în perioada sovietică le controla”, a adăugat Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Alegeri în Organizația de Tineret a PNL Târgoviște. Teodora Tudor este noul președinte

Publicat

pe

de

Organizația TNL Târgoviște și-a ales astăzi conducerea. În cadrul ședinței, tinerii liberali au votat în unanimitate ocuparea funcției de președinte de către Teodora Tudor. Absolventă a Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia, Teodora Tudor este membru al Partidului Național Liberal și secretara organizației municipale Târgoviște de trei ani, iar de un an este și Consilier Parlamentar în cadrul Parlamentului României – Camera Deputaților.

„Una dintre problemele pe care vreau să le abordez în mandatul meu este educația financiară. Noi, tinerii, avem o problemă în a ne gestiona banii. De aceea mi-aș dori să organizăm activități și acțiuni eficiente pentru promovarea culturii financiare. O altă prioritate în perioada următoare este atragerea de tineri profesioniști în organizație. Acest lucru este important pentru că un partid are nevoie de oameni bine pregătiți pe diferite domenii. Îmi doresc să fiu un sprijin pentru tinerii ce vor veni în echipa mea și îmi doresc ca noi să fim un sprijin pentru organizația PNL Târgoviște”, a declarat Teodora Tudor.

În urma alegerilor, structura de conducere a TNL Târgoviște este următoarea:

 • Teodora Tudor (Consilier Parlamentar) – președinte
 • Anca Mihaela Olteanu (economist) – prim-vicepreședinte
 • Burducea Mihai (student) – vicepreședinte
 • Burlacu Alexandra (inginer) – vicepreședinte
 • Mihai Andreea Bianca (studentă) – vicepreședinte
 • Coman Lucian (economist) – vicepreședinte
 • Ionescu Octavian (profesor) – vicepreședinte
 • Săroiu Ioana (asistent medical) – vicepreședinte
 • Burducea Andrei (student) – membru
 • Mihai Călin Vlăduț (IT-ist) – membru
 • Butca Cătălina (asistent medical) – membru
 • Ruxanda Bogdan (manager) – membru
 • Neguț Cristian (student) – membru
 • Drăgănescu Mădălina (student) – membru
 • Ivăncescu Oana (profesor) – membru
 • Vișan Valentina (economist) – membru
 • Dochita Sebastian (student) – membru
 • Călin Andrada (student) – membru

Membrii TNL Târgoviște își doresc să recâștige dorința tinerilor de a se implica în politică, dar să ofere și un exemplu pozitiv în societate, prin proiectele și acțiunile pe care le vor iniția.

Biroul de presă al TNL Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT