Connect with us

Argeș

Salvator și în timpul liber. Felicitări, Vlad Cristian Oprescu!

Publicat

pe

Vlad Cristian Oprescu, plutonier adjutant în cadrul Secției de Pompieri Costești – județul Argeș, a fost omul potrivit aflat în trafic atunci când s-a petrecut un accident rutier în urma căruia o femeie a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii.

În după-amiaza de 12 ianuarie 2022, Vlad se întorcea acasă împreună cu fetița lui de numai 5 ani. Pe teritoriul localității Albota, a fost martor al unui accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme.

Imediat, a oprit și s-a îndreptat către cei care aveau nevoie de ajutor. În același timp, a apelat numărul de urgență 112 pentru a comunica situația și a solicita sprijinul colegilor.

Într-una dintre mașini a găsit imobilizată o tânără de 22 de ani, care prezenta leziuni la cap și la membrul inferior drept. A reușit să o scoată afară, împreună cu alți participanți la trafic și folosindu-se de abilitățile sale de campion național Unisight la judo, la categoria +100 kg, apoi i-a acordat primul ajutor.

Vlad Cristian Oprescu lucrează de peste 14 ani în cadrul ISU Argeș, iar colegii spun despre el că este un pompier devotat, care și-a ales meseria cu inima, iar asta se reflectă în acțiunile sale de zi cu zi. Felicitări, Vlad!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Turist accidentat în Masivul Leaota, zona Piatra Dragoslavelor

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, membru al unui grup de 17 turiști cu ghid, care se deplasau pe un traseu din Masivul Leaota, zona Argeș – Vârful Piatra Dragoslavelor, într-o clipă de neatenție, a căzut de la 70 de metri, lovindu-se de copaci.

Bărbatul este conștient și cooperant, dar prezintă mai multe plăgi în zona capului și nu se poate deplasa. Unul dintre însoțitorii grupului a rămas lângă rănit până la sosirea echipelor Salvamont.

Turistul a fost transportat până la biserica din localitatea Dragoslavele, de unde a fost preluat și transportat la spital de o ambulanță SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

6 hectare de livadă distruse de foc, în Bogați-Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Topoloveni, județul Argeș, au acționat, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-o livadă din comuna Bogați.

Militarii au fost sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Focul a afectat o suprafață de aproximativ 6 hectare de teren. Potrivit ISU Argeș, incendiul a fost generat prin folosirea unei surse de aprindere.

Tot în această după-amiază, pompierii din Argeș au mai intervenit pentru stingerea altor două incendii de vegetație, în Colibași și Miroși.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT