Connect with us

Prahova

PERPLEX. Aceeași mașină și pentru morți, și pentru alimente!

Publicat

pe

Sursa foto: Ziarul Incomod

Auzim multe pe lumea asta. Am devenit imuni la orice informație și la orice zvon. Nu ne mai miră nimic. Doar contabilizăm toate neroziile care se consumă în jurul nostru și, eventual, le comentăm când găsim pe cineva care are răbdarea să ne asculte.

De pildă, ar fi de spus câte ceva despre inițiativa economică a reprezentanților unei firme de pompe funebre din Ploiești. Aceștia, cu duba destinată transportului cadavrelor de la morga spitalului din Ploiești, cară și alimente, materie primă pentru unele restaurante din oraș.

Ziariștii din Ploiești au surprins imagini când din mașina cu pricina se descărcau în fața unei locații cartofi. Ce să facă și ei! Vremurile sunt anapoda. Ei doar se conformează. Mai fac economie la benzină. Nu plătesc mai mulți șoferi. Și, până la urmă, dacă autoritățile se fac că nu îi văd, de ce nu ar transporta ingrediente pentru șhaorma și pizza în același autovehicul destinat bieților răposați?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Percheziții la cinci spărgători de firme din județul Prahova

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Lucrătorii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni, județul Prahova, au efectuat, astăzi – 16 iunie 2022, patru percheziții la domiciliile a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. O persoană a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

„În fapt, la data de 28 aprilie a.c., 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, ar fi sustras mai multe elemente metalice dintr-o societate comercială din orașul Boldești Scăeni, pe care ulterior le-ar fi vândut. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

16 salvamontiști și o intervenție de 6 ore pentru recuperarea a patru turiști blocați în Bucegi

Publicat

pe

Noaptea-trecută, salvamontiștii din Bușteni au pornit în căutarea a patru turiști blocați pe Vâlcelul Portiței din Masivul Bucegi. Aceștia plecaseră pe munte fără echipament suficient și au constatat că nu au corzi suficient de lungi pentru a coborî Săritoatea lui Magheru.

Mai mult decât atât. Una dintre femeile din grup suferise un traumatism la genunchi și nu se mai putea deplasa. Intervenția celor 16 salvamontiști a durat aproape 6 ore. Abia la 03:30, cei patru turiști au fost coborâți de pe munte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT