Connect with us

ACTUALITATE

Silvia, draga mea! Muntele s-a îndrăgostit de tine şi nu îţi dă drumul din strânsoarea lui…

Publicat

pe

Trupul Silviei, salvamontinsta din Brașov care a murit în Bucegi, în data de 12 ianuarie, nu a fost nici acum scos din prăpastia în care a căzut tânăra de 38 de ani, în timp ce escalada, singură, de ziua ei de naștere, un traseu din zona Albișoara Gemenilor.

Salvamontiștii din Prahova au explicat că nu pot interveni pentru că vremea este în continuare nefavorabilă. Posibil să încerce recuperarea cadavrului în această săptămână, însă nu este exclus ca operațiunea să fie din nou amânată, având în vedere prognoza meteo.

Disperată că nu poate să-și conducă fiica pe ultimul drum, mama Silviei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Bună dimineaţa, Silvia! Aştept un semn de la tine de 13 zile şi 6 ore. Uite cât de fericite am fost, acum ce s-a întâmplat, de nu te întorci acasă? Ştii că mamiţa nu e supărată pe tine. Hai, spune că a fost o glumă! Tu chiar nu o să mai vii la mine decât în vis? Mă tot uit la telefon, îl port la mine, îmi fac griji că poate ai sunat şi nu am auzit.

Silvia, draga mea, ai avut prea mare încredere în mine, ai crezut că te pot salva din orice situaţie. Mamiţa nu a putut să te apere de munte. Muntele a fost mai puternic decât mamiţa. Muntele s-a îndrăgostit de tine şi nu îţi dă drumul din strânsoarea lui. Roagă-te de el, să îţi dea voie să vii şi la mamiţa, că şi eu te iubesc mult”, a scris mama alpinistei, pe reţelele de socializare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT