Connect with us

ACTUALITATE

„Creativitate de la mic la mare” – expoziție a elevilor de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște

Publicat

pe

Muzeul de Artă din Târgoviște găzduiește, până în data de 27 februarie 2022, expoziția „Creativitate de la mic la mare”, care implică 30 de elevi de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște – specializarea arte plastice. Pentru mulți dintre autori, este prima dată când își prezintă lucrările în afara școlii, exceptând evenimentele promovate în mediul virtual.

Expoziția „Creativitate de la mic la mare” îi promovează pe toți elevii care, indiferent de experiență, se remarcă prin preocuparea constantă de a se perfecționa în domeniul artistic, prin lucru motivat, prin exersarea fanteziei și a gândirii plastice, care dau naștere stilului personal și conduc la transpunerea unor compoziții deosebit de expresive, originale, ce captează vizual și persistă în minte – este mesajul postat pe pagina de Facebook a Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT