Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Copiii din Dragomirești nu se pot bucura de noua grădiniță, fiindcă Electrica nu a montat un transformator!

Publicat

pe

În centrul comunei Dragomirești, autoritățile locale au edificat una dintre cele mai moderne instituții de învățământ preșcolar de pe Valea Dâmboviței. Grădinița, ne-a mărturisit primarul Dragoș Vlădulescu, trebuia să fie deschisă în urmă cu câteva luni. Acest lucru nu s-a întâmplat din cauza Electrica SA, care nu și-a făcut treaba până la capăt. Unitatea din Dragomirești nu a fost racordată la rețeaua de energie electrică, fiindcă societatea distribuitoare a motivat că nu dispune de un anumit tip de transformator care să interconecteze rețeaua publică cu sistemul electric al imobilului în care funcționează grădinița.

Ne-a mai spus edilul Dragoș Vlădulescu că nu doar dumnealui, ca șef al administrației publice locale, este nemulțumit de această întârziere, ci întreaga comunitate. De luni de zile, peste 200 de copii nu pot beneficia de grădinița modernă și dotată excepțional, fiindcă Electrica nu dispune de anumite elemente tehnice.

Primarul de la Dragomirești a inițiat numeroase demersuri pe lângă factorii responsabili de la Electrica. Degeaba! I s-a spus că nu sunt blocuri de măsură. Aceste instrumente sunt scoase la licitație, dar se tot întârzie.

În tot acest timp, o instituție în care s-au investit milioane de lei și care reprezintă un important centru de educație zace închisă.

Alo, Electrica? Grăbiți treaba! Dacă o țineți tot așa, s-ar putea ca două generații de copii, din cauza birocrației care pare că se amestecă și cu o doză de nepăsare, să nu se poată bucura de noua grădiniță de la Dragomirești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT