Connect with us

ACTUALITATE

Românii au ascultat peste 20.000 de cărți prin aplicația Voxa, lansată în noiembrie 2021

Publicat

pe

Voxa, prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română, dar și în engleză, lansată în noiembrie 2021, a atras până acum 15.000 de utilizatori, care au ascultat peste 20.000 de cărți. Serviciul grupează conținut de la majoritatea editurilor mari fi România, respectiv un portofoliu consistent de titluri – ficțiune, cărți pentru copii, o colecție impresionantă de autori români, cărți de dezvoltare personală și business.

„Rezultatele ne-au depășit așteptările – nu doar prin natura pozitivă a răspunsului editurilor, ci și prin adopția ridicată și prin consumul celor care deja sunt în aplicație și ne folosesc serviciile. Cei 15.000 de utilizatori atrași în doar primele două luni de la lansare ne arată că suntem pe drumul cel bun, că există o nevoie reală de cărți audio și că setea românilor de cunoaștere și de lectură este la un nivel ridicat”, a declarat Cătălin Meșter – CEO Voxa.

Aplicația Voxa poate fi descărcată din Google Play și AppStore. Accesul este gratuit timp de 15 zile, apoi se plătește un abonament. Mai multe informații sunt disponibile pe www.voxa.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT