Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Drum de centură pentru municipiul Moreni, un nou proiect asumat de președintele CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița urmează să demareze procedurile necesare pentru construirea unui drum de centură pentru municipiul Moreni – a anunțat președintele Corneliu Ștefan, care a discutat deja cu primarul Constantin Dinu în vederea identificării celui mai bun traseu.

„Voi veni cu o propunere de hotărâre în Consiliul Județean Dâmbovița pentru realizarea studiului de fezabilitate, în urma acestuia reieșind lungimea traseului, eventualele poduri, pasaje, intersecții, dar, foarte important, se vor estima și sumele necesare. Moreni are nevoie de o centură ocolitoare, nu doar din perspectiva micșorării valorilor de trafic din localitate.

Investiția în acest tip de drum reprezintă o reală oportunitate de dezvoltare atât pentru municipiu, cât și pentru comunele din jurul acestuia, aceasta centură urmând să traverseze localitățile Gura Ocniței și I.L. Caragiale. De asemenea, parcurile industriale și fabricile din zonă vor avea o infrastructură rutieră care să le asigure condiții de transport mult mai rapide și mai sigure”, a precizat președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Reamintim faptul că administrația județeană a parcurs deja câteva etape importante în vederea realizării drumurilor de centură Pucioasa- Fieni, Găești, Titu-Răcari și Târgoviște (inelul doi).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT