Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primarul municipiului Târgoviște, anunț important privind reabilitarea termică a blocurilor de locuințe

Publicat

pe

Edilul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, atrage atenția proprietarilor de apartamente că administrația publică locală nu poate accesa fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor fără un mandat din partea lor, prin asociațiile constituite legal la nivel scară, imobil sau grup de clădiri. Documentația necesară le va fi pusă la dispoziție de către Primărie.

„Trebuie să se înțeleagă foarte bine acest aspect, să nu se aștepte soluții din altă parte. Este nevoie de implicare. Sperăm ca, în acest program european de finanțare, să rezolvăm cât mai multe dintre problemele de reabilitare termică pe care le au târgoviștenii.

Primăria nu poate să acceseze fonduri în numele proprietarilor de apartamente fără un mandat, care se obține în baza unei documentații pe care tot noi o punem la dispoziție și care trebuie aprobată de toți proprietarii.

Atenție! Acolo unde nu există asociație de proprietari, nu se pot accesa fonduri europene pentru reabilitarea termică. Asociația de proprietari trebuie să fie o structură funcțională”.

A mai spus edilul Daniel Cristian Stan că este păcat să nu se acceseze fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe având în vedere că, în viitorul program european de finanțare, cheltuielile vor fi acoperite în proporție de 100%, deci fără o contribuție din partea proprietarilor și a Primăriei. Cofinanțarea obligatorie din trecut a reprezentat într-o oarecare măsură o piedică, deși administrația locală de la Târgoviște a găsit o soluție de sprijin, în sensul că proprietarii plăteau partea lor în rate pe mai mulți ani.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT