Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Dragomirești: Sistemul de supraveghere video, element de civilizație și educație

Publicat

pe

Schimbările la nivel edilitar se produc pe bandă rulantă în comuna Dragomirești, una dintre cele mai mari localității rurale din județul Dâmbovița. O așezare unde tumultul social, edificarea unor instituții de interes local, apariția unor cartiere noi se află într-o continuă ascensiune. Prin urmare, este nevoie și de un sistem de supraveghere modern, care să îi descurajeze pe cei care se dedau la comiterea unor infracțiuni.

Primarul Dragoș Vlădulescu a gândit, împreună cu specialiștii în domeniu, o rețea de camere video de înaltă rezoluție care să cuprindă toate satele comunei. Instalațiile de supraveghere au fost montate la intrările în așezări, intersecții, zonele publice, în perimetrele instituțiilor educaționale, medicale și în apropierea punctelor comerciale.

Foto arhivă

Nu au fost exceptate de la acest program locurile unde, de obicei, cetățenii comozi, certați cu normele de conviețuire într-o comunitate civilizată, aruncau gunoaie de tot felul.

„Ne bucurăm că am reușit să implementăm acest sistem de supraveghere, care contribuie din plin la crearea unui climat de liniște, confort și civilizație europeană în comuna noastră. Numai faptul că oamenii știu că există montat un dispozitiv care urmărește tot ceea ce se întâmplă în spațiul public induce un alt tip de comportament, de atenție. Avem instalate aproximativ 140 de camere video performante în toate satele comunei noastre care veghează non-stop la liniștea și siguranța cetățenilor.

Pot spune că situația, după montarea sistemului video, s-a schimbat. Am remarcat o scădere a fenomenului infracțional. Nu se mai produc scandaluri, furturi din gospodării. Îi putem depista rapid, urmărind imaginile, pe cei care sunt implicați în diferite accidente de circulație și care au tendința de a se sustrage de la cercetări.

Existența acestui sistem video de supraveghere contribuie din plin la educația oamenilor, îi determină să nu mai greșească, să se gândească de două ori înainte de a produce o faptă care poate fi sancționată”, ne-a precizat primarul Dragoș Vlădulescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT