Connect with us

ACTUALITATE

Aplicația Stailer – programări la salon în 5 minute, online. Aflați mai multe informații!

Publicat

pe

Timpul este una dintre problemele principale pentru majoritatea persoanelor. Mai exact, lipsa timpului, care nu ne permite să facem tot ce ne dorim în fiecare zi. Pe lângă timp pentru sarcinile de la locul de muncă și treburile casnice trebuie să mai existe și timp pentru propriile interese. Vizitele la salon au devenit lucruri firești pe lista oamenilor în anul 2022 și este firesc acest lucru. Oricine își dorește să arate cât mai bine și să fie răsfățat la un salon de beauty din când în când.

Problema este tot parcursul anevoios până să ajungeți la obținerea unei programări. Sunt necesare apeluri nenumărate la stiliști pentru a găsi un loc liber și, deseori, primiți un răspuns negativ. Iată că acum, odată cu apariția Stailer nu mai este cazul să vă bateți capul cu astfel de probleme.

Cum vă poate ajuta Stailer?

Stailer este pentru cei care aleg deseori să beneficieze de serviciile de beauty la saloanele de profil. Cu aplicatia Stailer vă puteți programa la salon în aproximativ 5 minute, fără apeluri pe la stiliști sau alte bătăi de cap. Totul se realizează online și toate informațiile de care aveți nevoie sunt vizibile.

Puteți vedea lista cu stiliștii disponibili pentru ziua și ora la care vreți să mergeți să vă răsfățați la salon și dintre aceștia alegeți opțiunea care vi se potrivește. Totul este transparent, toate informațiile sunt vizibile și puteți vedea lista de prețuri, timpul de lucru și chiar poze.

Aplicația Stailer vă poate ajuta deci să obțineți mult mai repede și mai ușor o programare la salon.

Optimizarea timpului – servicii gratuite

Când alegeți să utilizați Stailer trebuie să știți că este o platformă și o aplicație gratuită, accesibilă pentru toată lumea. În prezent activează în 33 de orașe din țară și multe dintre acestea s-au alăturat de curând. Cu siguranță veți putea identifica și orașul în care locuiți pe listă, acum sau cât de curând, pentru că extinderea continuă.

Având în vedere că nu trebuie să mai căutați pe internet sau prin alte surse diverse saloane și nu mai sunați la fel și fel de stiliști pentru a realiza o programare, Stailer vă ajută să vă optimizați foarte mult timpul. Astfel alegeți unde vreți să mergeți și mai mult decât atât veți ajunge pe scaunul unui stilist atunci când aveți nevoie, nu numai când dictează agenda unui anumit salon. Este o rezolvare a mai multor probleme.

Gestionare rapidă și facilă a programărilor

Având în vedere că pentru a putea utiliza aplicația veți avea nevoie de un cont, toate informațiile vor fi salvate. Veți avea, deci, lista cu toate saloanele la care ați fost, astfel încât puteți vedea de fiecare dată programul stiliștilor care v-au încântat cu serviciile oferite.

De asemenea, este posibilă și anularea unei programări, tot online, în cazul în care intervine ceva și nu mai puteți ajunge la salon. Este un mod rapid, simplu și util prin care ajungeți mai repede decât ați fi crezut pe scaunul stilistului. Stailer a schimbat într-un mod pozitiv tot acest proces, de care se poate bucura oricine.

Accesați site-ul sau aplicația și aflați mai multe informații.

Contact:
support@stailer.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT