Connect with us

ACTUALITATE

Aplicația Stailer – programări la salon în 5 minute, online. Aflați mai multe informații!

Publicat

pe

Timpul este una dintre problemele principale pentru majoritatea persoanelor. Mai exact, lipsa timpului, care nu ne permite să facem tot ce ne dorim în fiecare zi. Pe lângă timp pentru sarcinile de la locul de muncă și treburile casnice trebuie să mai existe și timp pentru propriile interese. Vizitele la salon au devenit lucruri firești pe lista oamenilor în anul 2022 și este firesc acest lucru. Oricine își dorește să arate cât mai bine și să fie răsfățat la un salon de beauty din când în când.

Problema este tot parcursul anevoios până să ajungeți la obținerea unei programări. Sunt necesare apeluri nenumărate la stiliști pentru a găsi un loc liber și, deseori, primiți un răspuns negativ. Iată că acum, odată cu apariția Stailer nu mai este cazul să vă bateți capul cu astfel de probleme.

Cum vă poate ajuta Stailer?

Stailer este pentru cei care aleg deseori să beneficieze de serviciile de beauty la saloanele de profil. Cu aplicatia Stailer vă puteți programa la salon în aproximativ 5 minute, fără apeluri pe la stiliști sau alte bătăi de cap. Totul se realizează online și toate informațiile de care aveți nevoie sunt vizibile.

Puteți vedea lista cu stiliștii disponibili pentru ziua și ora la care vreți să mergeți să vă răsfățați la salon și dintre aceștia alegeți opțiunea care vi se potrivește. Totul este transparent, toate informațiile sunt vizibile și puteți vedea lista de prețuri, timpul de lucru și chiar poze.

Aplicația Stailer vă poate ajuta deci să obțineți mult mai repede și mai ușor o programare la salon.

Optimizarea timpului – servicii gratuite

Când alegeți să utilizați Stailer trebuie să știți că este o platformă și o aplicație gratuită, accesibilă pentru toată lumea. În prezent activează în 33 de orașe din țară și multe dintre acestea s-au alăturat de curând. Cu siguranță veți putea identifica și orașul în care locuiți pe listă, acum sau cât de curând, pentru că extinderea continuă.

Având în vedere că nu trebuie să mai căutați pe internet sau prin alte surse diverse saloane și nu mai sunați la fel și fel de stiliști pentru a realiza o programare, Stailer vă ajută să vă optimizați foarte mult timpul. Astfel alegeți unde vreți să mergeți și mai mult decât atât veți ajunge pe scaunul unui stilist atunci când aveți nevoie, nu numai când dictează agenda unui anumit salon. Este o rezolvare a mai multor probleme.

Gestionare rapidă și facilă a programărilor

Având în vedere că pentru a putea utiliza aplicația veți avea nevoie de un cont, toate informațiile vor fi salvate. Veți avea, deci, lista cu toate saloanele la care ați fost, astfel încât puteți vedea de fiecare dată programul stiliștilor care v-au încântat cu serviciile oferite.

De asemenea, este posibilă și anularea unei programări, tot online, în cazul în care intervine ceva și nu mai puteți ajunge la salon. Este un mod rapid, simplu și util prin care ajungeți mai repede decât ați fi crezut pe scaunul stilistului. Stailer a schimbat într-un mod pozitiv tot acest proces, de care se poate bucura oricine.

Accesați site-ul sau aplicația și aflați mai multe informații.

Contact:
support@stailer.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata sesiunea practică „Finanțarea afacerilor agricole” organizată de Camera de Comerț Dâmbovița!

Publicat

pe

Camera de Comerț Dâmbovița organizează, mâine – 21 martie 2023, de la ora 10:00, la sediul său din Târgoviște (Calea Câmpulung, Nr. 6A – zona fostului spital de endocrinologie), prima ediție a evenimentului „Finanțarea afacerilor agricole”.

Este vorba despre o sesiune practică menită să contribuie la o bună informare a mediului antreprenorial din sectorul agricol asupra intervențiilor în agricultură previzionate în perioada imediat următoare prin Planul Național Strategic.

Alături de consultanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița se vor afla reprezentanții PORSIM BLUE PROJECT- partener în acest demers dedicat finanțării afacerilor agricole.

Înscrierile se fac la telefon 0245.210.318 sau 0751.153.708, precum și prin e-mail la info@cciadb.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Direcția Silvică Dâmbovița folosește 148.000 de puieți pentru „Luna plantării arborilor”

Publicat

pe

În perioada 15 martie – 15 aprilie, la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) se desfășoară acțiunea cu caracter civic și de responsabilizare socială „Luna plantării arborilor”, manifestare cunoscută în anii trecuți sub denumirea „Luna pădurii”.

Este o perioadă în care silvicultorii invită pe șantierele de împădurire elevi, studenți și alte categorii socio-profesionale, pentru a contribui la menținerea integrității resurselor forestiere ale țării și să-și dezvolte astfel sentimentul de respect și ocrotire a acestei bogății inestimabile a țării care este pădurea, „aurul verde” al României.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul Direcţiei Silvice Dâmbovița, Petre Marin, a prezentat suita de acțiuni ce se derulează în subunitățile de pe teritoriul județului. Pe șantierele de împăduriri, alături de personalul silvic, se vor afla elevi, studenți, voluntari și membri ai comunităților locale.

„Avem multe acțiuni de educație forestieră și plantare de puieți cu elevii în „Săptămâna verde”, organizată între 24 și 31 martie. Vom avea asemenea activități și în cursul lunii aprilie. Am încheiat protocoale de colaborare cu unitățile de învățământ care au solicitat participarea la astfel de acțiuni”, ne-a precizat inginerul Petre Marin.

În campania de împăduriri care se va desfășura în această primăvară, în subunitățile coordonate de Direcția Silvică Dâmbovița se vor folosi 148.000 de puieți forestieri, respectiv 54.000 de puieți din specia stejar pedunculat, 29.000 puieți de gorun, 61.000 de molid și 4.000 de plop. Puieții sunt produși în Pepiniera Centrală Găești, unde se obțin anual peste 500.000 de puieți forestieri, dar și diferite specii ornamentale.

Anul acesta, ne-a mai spus directorul Petre Marin, este prevăzut a se realiza refacerea fondului forestier prin cele două metode, regenerare naturală și regenerare artificială, pe o suprafață de 121 hectare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats