Connect with us

ACTUALITATE

Aplicația Stailer – programări la salon în 5 minute, online. Aflați mai multe informații!

Publicat

pe

Timpul este una dintre problemele principale pentru majoritatea persoanelor. Mai exact, lipsa timpului, care nu ne permite să facem tot ce ne dorim în fiecare zi. Pe lângă timp pentru sarcinile de la locul de muncă și treburile casnice trebuie să mai existe și timp pentru propriile interese. Vizitele la salon au devenit lucruri firești pe lista oamenilor în anul 2022 și este firesc acest lucru. Oricine își dorește să arate cât mai bine și să fie răsfățat la un salon de beauty din când în când.

Problema este tot parcursul anevoios până să ajungeți la obținerea unei programări. Sunt necesare apeluri nenumărate la stiliști pentru a găsi un loc liber și, deseori, primiți un răspuns negativ. Iată că acum, odată cu apariția Stailer nu mai este cazul să vă bateți capul cu astfel de probleme.

Cum vă poate ajuta Stailer?

Stailer este pentru cei care aleg deseori să beneficieze de serviciile de beauty la saloanele de profil. Cu aplicatia Stailer vă puteți programa la salon în aproximativ 5 minute, fără apeluri pe la stiliști sau alte bătăi de cap. Totul se realizează online și toate informațiile de care aveți nevoie sunt vizibile.

Puteți vedea lista cu stiliștii disponibili pentru ziua și ora la care vreți să mergeți să vă răsfățați la salon și dintre aceștia alegeți opțiunea care vi se potrivește. Totul este transparent, toate informațiile sunt vizibile și puteți vedea lista de prețuri, timpul de lucru și chiar poze.

Aplicația Stailer vă poate ajuta deci să obțineți mult mai repede și mai ușor o programare la salon.

Optimizarea timpului – servicii gratuite

Când alegeți să utilizați Stailer trebuie să știți că este o platformă și o aplicație gratuită, accesibilă pentru toată lumea. În prezent activează în 33 de orașe din țară și multe dintre acestea s-au alăturat de curând. Cu siguranță veți putea identifica și orașul în care locuiți pe listă, acum sau cât de curând, pentru că extinderea continuă.

Având în vedere că nu trebuie să mai căutați pe internet sau prin alte surse diverse saloane și nu mai sunați la fel și fel de stiliști pentru a realiza o programare, Stailer vă ajută să vă optimizați foarte mult timpul. Astfel alegeți unde vreți să mergeți și mai mult decât atât veți ajunge pe scaunul unui stilist atunci când aveți nevoie, nu numai când dictează agenda unui anumit salon. Este o rezolvare a mai multor probleme.

Gestionare rapidă și facilă a programărilor

Având în vedere că pentru a putea utiliza aplicația veți avea nevoie de un cont, toate informațiile vor fi salvate. Veți avea, deci, lista cu toate saloanele la care ați fost, astfel încât puteți vedea de fiecare dată programul stiliștilor care v-au încântat cu serviciile oferite.

De asemenea, este posibilă și anularea unei programări, tot online, în cazul în care intervine ceva și nu mai puteți ajunge la salon. Este un mod rapid, simplu și util prin care ajungeți mai repede decât ați fi crezut pe scaunul stilistului. Stailer a schimbat într-un mod pozitiv tot acest proces, de care se poate bucura oricine.

Accesați site-ul sau aplicația și aflați mai multe informații.

Contact:
support@stailer.ro

ACTUALITATE

CODUL ROȘU de CANICULĂ a fost prelungit și pentru luni și marți, 15 și 16 iulie 2024

Publicat

pe

Valul de căldură va continua să se intensifice în România. Meteorologii au prelungit codul roșu de caniculă și pentru zilele de luni și marți, 15 și 16 iulie 2024 – conform hărții de mai sus.

Se vor înregistra temperaturi maxime între 37 și 42 de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Minimele termice nu vor coborî sub 22 de grade, astfel că vor caracteriza nopți tropicale.

Atenție! Valul de căldură va persista în toată țara și în zilele următoare.

Reamintim că este în vigoare un cod roșu de caniculă și pentru astăzi și mâine, 13 și 14 iulie, conform hărții de mai jos.

Vă rugăm să fiți precauți și să luați măsuri pentru a vă proteja sănătatea! – este mesajul transmis de ISU Dâmbovița.

✅️ Stați la umbră și evitați expunerea prelungită la soare!
✅️ Consumați suficientă apă pentru a vă hidrata corespunzător! Evitați consumul băuturilor alcoolice!
✅️ Purtați pălării de soare și haine lejere de culori deschise!
✅️ Consumați fructe și legume proaspete!
✅️ NU aprindeți focul în zone cu vegetație uscată sau împădurite! Vă reamintim că arderea vegetației uscate este interzisă!
✅️ Resturile de țigară pot genera incendii. NU le aruncați la întâmplare!

Consultați site-ul oficial al Administrației Naționale de Meteorologie și aflați mai multe despre codurile emise https://www.meteoromania.ro/avertizari/

Informații despre modul de comportare pe timp de caniculă pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență fiipregatit.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto adaptarea conduitei în trafic, în condițiile temperaturilor deosebit de ridicate, caniculă, disconfort termic ridicat prognozate de Administrația Națională de Meteorologie pentru această perioadă.

Recomandări pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere:

– înainte de a porni la drum, asigurați-vă că presiunea din pneuri este cea recomandată pentru sezonul cald, iar sistemele de climatizare sunt funcționale;

– atenție la faptul că reflexiile date de razele solare foarte puternice pot crea dificultăți conducătorilor auto în perceperea obstacolelor și anticiparea conduitei celorlalți participanți la trafic;

– evitați pe cât posibil călătoriile în jurul după-amiezii, în special șoferii cu probleme de sănătate;

– în cazul călătoriilor pe distanțe mai lungi, efectuați opriri regulate, în spațiile de servicii sau în parcările amenajate, pentru odihnă și hidratare corespunzătoare, pentru a preveni instalarea stării de oboseală, cu consecințe negative asupra vigilenței la volan;

– păstrați o distanță adecvată față de autovehiculul din față, pentru a putea reacționa în siguranță în caz de nevoie; folosiți centura de siguranță și dispozitivele de fixare pentru protejarea pasagerilor;

– încercați să vă păstrați calmul pe toată durata deplasării și să manifestați respect în trafic, întrucât comportamentul agresiv va spori major riscul de a fi implicat într-un eveniment rutier cu urmări tragice!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

În cod roșu de caniculă se întrerup activitățile fizice ale angajaților, atenționează Inspecția Muncii

Publicat

pe

Suntem sub cod roșu de caniculă. În aceste condiții, intervin de drept norme care trebuie respectate cu maximă responsabilitat, mai ales de către angajatori. De urmărirea îndeplinirii acestor obligații se ocupă inspectorii ITM.

Conform dispozițiilor transmise de Inspecția Muncii, angajatorii sunt obligați să ia măsuri de protecție a salariaților în perioadele cu temperaturi extreme. Practic, se reduce ritmul activităților fizice și se asigură doi-patru litri de apă.

Iată care sunt măsurile pe care sunt obligați să le ia angajatorii pentru ameliorarea condiţiilor de muncă și pentru asigurarea stării de sănătate a salariaților:

– reducerea intensității şi ritmului activităţilor fizice;
– asigurarea ventilației la locurile de muncă;
– alternarea efortului dinamic cu cel static;alternarea perioadelor de lucru cu perioadele de repaus în locuri umbrite, cu curenţi de aer.
– asigurarea apei minerale adecvate, câte 2-4 litri / persoană / schimb;
– asigurarea echipamentului individual de protecţie;asigurarea de duşuri.

„Angajatorii care nu pot asigura condiţiile prevăzute la art. 4 şi 5 vor lua, de comun acord cu reprezentanţii sindicatelor sau cu reprezentanţii aleşi ai salariaţilor, după caz, următoarele măsuri: reducerea duratei zilei de lucru;eşalonarea pe doua perioade a zilei de lucru: până la ora 11,00 şi după ora 17,00, în cazurile prevăzute la art. 4.

Întreruperea colectivă a lucrului cu asigurarea continuităţii activităţii în locurile în care aceasta nu poate fi întreruptă, potrivit prevederilor legale.

Măsurile prevăzute la alin. (1) se vor stabili dacă temperaturile extreme se menţin pe o perioadă de cel puţin două zile consecutiv.

Perioadele de reducere a duratei zilei de lucru, de eşalonare a zilei de lucru sau de întrerupere colectivă a lucrului se vor stabili o dată cu măsurile prevăzute la alin. (1).

În unităţile finanţate din fonduri bugetare sau extrabugetare măsurile prevăzute la alin. (1) vor fi stabilite, după caz, de ordonatorul de credite sau de conducătorul unităţii”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite