Connect with us

ACTUALITATE

Acreditare Erasmus+ pentru Seminarul Teologic Ortodox din Târgoviște

Publicat

pe

Agenția Națională de Proiecte Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale a acordat acreditare Erasmus+ 2021-2027 Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” Târgoviște. Decizia a fost publicată în data de 28 ianuarie 2022.

„Actuala acreditare are ca scop satisfacerea nevoilor educaționale și sociale, formarea și perfecționarea prin proiecte europene a peste 100 de elevi și cadre didactice din cadrul Seminarului Teologic Ortodox.

Obiectivele care subsumează cele expuse mai sus sunt următoarele:
1. Îmbunătățirea calității procesului de învățământ și a competențelor TIC în rândul cadrelor didactice;
2. Ameliorarea competențelor cheie în rândul elevilor din ciclurile gimnazial și liceal;
3. Perfecționarea managementului instituțional și promovarea stării de bine în scoală”, se precizează într-un comunicat remis de Arhiepiscopia Târgoviștei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT