Connect with us

POLITIC

Surse: PNL Dâmboviţa încearcă astăzi, din nou, să-și ghilotineze propriul subprefect!

Publicat

pe

În PNL Dâmbovița continuă operațiunea de anihilare din funcții a propriilor membri, chiar dacă nu li se poate reproșa nimic pe linie organizațională și nici în ceea ce privește activitatea desfășurată în posturile publice pe care le ocupă. La baza acestor mișcări stă doar moftul distructiv de a da afară pe cineva pentru a face loc altcuiva.

Pe surse, am aflat că, în această după-amiază, se va încerca din nou înlăturarea subprefectului Ana Maria Zamfir Dragotă, pentru a fi numit îl locul său avocatul Adrian Chițescu, până de curând director al Agenției Naționale pentru Locuințe. Chițescu a pierdut această demnitate publică, deși și-a îndeplinit cu brio sarcinile asumate, fiindcă trebuia potolit un alt membru de partid! Și, s-au gândit liberalii dâmbovițenii, nu toți, fiindcă am înțeles că sunt destui care nu ar fi de acord cu acest jalnic compromis care face rău partidului, să o de-a jos pe Ana Maria Zamfir Dragotă. Nu este doar o nedreptate, ci și un act de discriminare. Mi se pare josnic să dai jos din funcție o femeie pentru a pune un bărbat. Dar, la liberalii văd că ține treaba asta.

Astăzi, la ora 17:00, se vor întruni membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmboviţa pentru a încerca ghilotinarea propriului subprefect, Ana Maria Zamfir Dragotă, și nominalizarea avocatului Chițescu. Din câte am aflat, tânăra liberală nici nu se gândește să își depună demisia. Vrea să lupte până la capăt. Să treacă peste această decizie de partid, care, fie vorba între noi, nu are nicio treabă cu politica adevărată. Se vrea doar eliminarea unui om care, probabil, nu beneficiază de prea multe proptele, pentru a face loc altuia.

Nu negăm capacitatea de a conduce a avocatului Adrian Chițescu, dar să cobori de sus și să te împiedici, mai jos, de postul altuia este de neînțeles.

Vom reveni. Așteptăm să se încheie ședința, asta ca să nu o numim procesul injust al subprefectului membru PNL, Ana Maria Zamfir Dragotă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Succes istoric pentru Dâmbovița: 1,3 miliarde de lei, finanțare prin Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Județul Dâmbovița a depus pentru finanțare pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 137 de proiecte, în valoare de aproximativ 1,3 miliarde de lei, și toate au fost aprobate! Urmează acum ca cele 82 de primării beneficiare și Consiliul Județean Dâmboviţa să organizeze licitațiile publice pentru desemnarea firmelor constructoare și apoi să înceapă lucrările propriu-zise. Se vor reabilita și moderniza drumuri și poduri (93 de proiecte) și vor fi executate rețele de apă și canalizare (40 de proiecte).

Având în vedere că pe programele de finanțare PNDL 1 și 2, care s-au implementat pe parcursul ultimilor 10 ani, județul Dâmbovița a accesat aproximativ 1,1 miliarde de lei, faptul că, într-o singură zi, săptămâna aceasta, i-au fost aprobate investiții de 1,3 miliarde de lei reprezintă fără doar și poate „un succes istoric” – după cum a punctat deputatul PSD Radu Popa. Parlamentarul a felicitat echipa de la CJ Dâmboviţa, condusă de președintele Corneliu Ștefan, și pe primarii din județ pentru că s-au implicat să aducă fonduri cu care să dezvolte comunitățile locale.

„Acesta este modul în care PSD le mulțumește dâmbovițenilor pentru votul pe care l-am primit acum 2 ani”, a mai spus deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT