Connect with us

POLITIC

Surse: PNL Dâmboviţa încearcă astăzi, din nou, să-și ghilotineze propriul subprefect!

Publicat

pe

În PNL Dâmbovița continuă operațiunea de anihilare din funcții a propriilor membri, chiar dacă nu li se poate reproșa nimic pe linie organizațională și nici în ceea ce privește activitatea desfășurată în posturile publice pe care le ocupă. La baza acestor mișcări stă doar moftul distructiv de a da afară pe cineva pentru a face loc altcuiva.

Pe surse, am aflat că, în această după-amiază, se va încerca din nou înlăturarea subprefectului Ana Maria Zamfir Dragotă, pentru a fi numit îl locul său avocatul Adrian Chițescu, până de curând director al Agenției Naționale pentru Locuințe. Chițescu a pierdut această demnitate publică, deși și-a îndeplinit cu brio sarcinile asumate, fiindcă trebuia potolit un alt membru de partid! Și, s-au gândit liberalii dâmbovițenii, nu toți, fiindcă am înțeles că sunt destui care nu ar fi de acord cu acest jalnic compromis care face rău partidului, să o de-a jos pe Ana Maria Zamfir Dragotă. Nu este doar o nedreptate, ci și un act de discriminare. Mi se pare josnic să dai jos din funcție o femeie pentru a pune un bărbat. Dar, la liberalii văd că ține treaba asta.

Astăzi, la ora 17:00, se vor întruni membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmboviţa pentru a încerca ghilotinarea propriului subprefect, Ana Maria Zamfir Dragotă, și nominalizarea avocatului Chițescu. Din câte am aflat, tânăra liberală nici nu se gândește să își depună demisia. Vrea să lupte până la capăt. Să treacă peste această decizie de partid, care, fie vorba între noi, nu are nicio treabă cu politica adevărată. Se vrea doar eliminarea unui om care, probabil, nu beneficiază de prea multe proptele, pentru a face loc altuia.

Nu negăm capacitatea de a conduce a avocatului Adrian Chițescu, dar să cobori de sus și să te împiedici, mai jos, de postul altuia este de neînțeles.

Vom reveni. Așteptăm să se încheie ședința, asta ca să nu o numim procesul injust al subprefectului membru PNL, Ana Maria Zamfir Dragotă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Senatorul Titus Corlățean a discutat cu ambasadorul Ungariei despre reprezentarea minorității române

Publicat

pe

Președintele Comisiei de Politică Externă din cadrul Senatului României, Titus Corlățean, l-a primit la sediul Parlamentului pe ambasadorul Ungariei la București, Botond Zákonyi, cu care a avut o rundă de discuții legate de o serie ade probleme din spațiul Uniunii Europene.

„A fost o întâlnire interesantă și constructivă. Am discutat chestiuni bilaterale, despre Uniunea Europeană și NATO, despre Ucraina și UE, Suedia și NATO și despre… alegeri înțelepte. I-am spus ambasadorului că actuala procedură de monitorizare privind Ungaria stabilită acum un an de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei la Strasbourg include obligația, pentru autoritățile ungare, de a stabili mecanismul legislativ și instituțional de reprezentare reală a minorității române și a celorlalte minorități naționale în Parlamentul de la Budapesta. Și că, dacă această exigență nu se va realiza, monitorizarea Ungariei la Strasbourg nu va înceta. Cred că mesajul meu politic a fost corect preluat”, a spus senatorul PSD de Dâmbovița Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

POLITIC

Parlamentul României susține aderarea la UE a Republicii Moldova și Ucrainei

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

La propunerea senatorului PSD de Dâmbovița Titus Corlățean, în calitate de președinte al Comisiei de Politică Externă din cadrul Senatului, avansată către Birourile Permanente ale celor două Camere, Parlamentul României a adoptat prin vot unanim Declarația de susținere politică a deschiderii negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Republica Moldova, Ucraina și acordarea statutului de candidat Georgiei. De asemenea, se are în vedere și accelerarea procesului de integrare europeană în Balcanii de Vest.

„E un semnal politic clar pe care Legislativul României îl lansează către Bruxelles și statele membre, înainte de Consiliul European de săptămâna viitoare, care ar trebui să ia o decizie politică pe această temă”, a precizat senatorul Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite