Connect with us

Dâmboviţa

PNL Dâmbovița trâmbițează transparența, dar nu lămurește subiectul schimbării propriului subprefect!

Publicat

pe

Biroul de presă al PNL Dâmbovița ne-a transmis, în această după-amiază, la câteva ore după publicarea materialului „PNL Dâmboviţa încearcă astăzi, din nou, să-și ghilotineze propriul subprefect” un punct de vedere pe marginea acestui subiect. Îl publicăm integral, fiindcă este un principiu de la care nu am făcut niciodată rabat, însă nu putem să nu remarcăm faptul că, în realitate, liberalii nu au lămurit deloc situația. Își trâmbițează transparența, dar nu au răspuns clar, negru pe alb, la o întrebare simplă: Vor sau nu vor să-și dea jos subprefectul?

Ok, domnilor, după cum susțineți, este falsă informația noastră cum că Biroul Politic al PNL Dâmboviţa va încerca, în această seară, „ghilotinarea” subprefectului liberal Ana Maria Dragotă Zamfir, dar, din dreptul la replică pe care ni l-ați transmis, nu reiese nici că nu se va întâmpla asta într-un alt moment. Iar fum fără foc, știe toată lumea, n-are cum să iasă!

Dacă tot iubiți așa de mult transparența, de ce nu ați scris clar fie „da, vrem să o schimbăm pe Ana Maria Dragotă Zamfir din funcția de subprefect pentru cutare motiv”, fie „nu, PNL Dâmboviţa nu vrea să-și schimbe propriul subprefect”. În lipsa acestei precizări, textul transmis este doar… gargară! Chiar și exprimarea din final „vă stăm la dispoziție pentru orice informații pe acest subiect” este numai una de imagine. Atât. Dacă voiați să lămuriți subiectul, o făceați deja!

Dreptul la replică transmis de PNL Dâmboviţa

Ca urmare a prezentării în publicația dumneavoastră online, în data de 03.02.2022, a materialului „SURSE: PNL Dâmbovița încearcă astăzi, din nou, să-și ghilotineze propriul subprefect”, facem următoarele precizări:

– Informația potrivit căreia joi seara, la ora 17.00, se întrunesc membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița pentru „a încerca ghilotinarea propriului subprefect, Ana Maria Zamfir Dragotă”, este falsă.

– Dezmințim pe această cale toate zvonurile apărute, inclusiv cel legat de faptul că i s-ar fi impus doamnei Ana Maria Zamfir Dragotă să-și dea demisia din postul ocupat. Astfel de ipoteze reprezintă rodul unei campanii de denigrare.

– Menționăm faptul că este pentru a doua oară când în cadrul publicației dumneavoastră online apare o astfel de informație eronată. În data de 13.01.2022, a fost inserat în cadrul publicației incomod-media.ro, articolul „Câtă bărbăție în PNL! Subprefecta Dragotă, executată pentru a face loc demisului Popa”, în care a fost prezentată informația potrivit căreia doamnei Ana Maria Zamfir Dragotă „i s-a sugerat să-și dea demisia din funcție„. Afirmația este una nereală. Menționăm, de asemenea, faptul că în cursul zilei de 13.01.2022, domnul Aurelian Cotinescu, secretar general PNL- Dambovița, a fost contactat telefonic de dumneavoastră și a oferit un punct de vedere pe această temă, în care a negat zvonul, prezentând adevărata tema a discuțiilor purtate la acel moment în cadrul ședinței BPJ PNL Dâmbovița. Cu toate acestea, poziția PNL Dâmbovița nu s-a regăsit în material.

– PNL Dâmbovița a dat dovadă de transparență și a răspuns în permanență tuturor solicitărilor din partea presei și pe această cale, reiterăm importanța solicitării unui punct de vedere în astfel de situații, pentru o informare corectă și onestă a publicului, potrivit regulilor / cutumelor deontologice.

– În concluzie, considerăm că atât titlul materialului de presă la adresa căruia solicităm publicarea dreptului la replică, cât și informațiile prezentate în cuprinsul acestuia sunt tendențioase și de natură a induce în eroare cititorii. Vă rugăm să publicați punctul nostru de vedere integral și vă stăm la dispoziție pentru orice informații pe acest subiect.

BIROUL DE PRESĂ PNL DÂMBOVIȚA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT