Connect with us

Dâmboviţa

Bine aranjat, bine plătit, bine camuflat! Joburi grozave pentru Grozavu de la PNL Dâmboviţa!

Publicat

pe

Gabriel Grozavu este unul dintre reprezentanții PNL Dâmbovița care a beneficiat puternic de pe urma politicii și a partidului pe care îl reprezintă, indiferent de rezultatele electorale. Grozavu s-a descurcat bine și în tăcere, adică fără să facă prea multe valuri și, mai ales, fără să îl informeze pe cetățeanul român, pe alegătorul său până la urmă, pe unde prestează în numele democrației. Cu ce se ocupă și asta în mod explicit, nu așa de conveniență.

S-a descurcat. Fiind prieten cu fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și favorit al actualului lider al liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran, Grozavu a fost înfipt bine prin varii comisii și comitete nu tocmai vizibile, nici nu era ăsta interesul, de unde a câștigat și câștigă, în numele liberalismul, o căruță de bani. A fost chiar consilier prin Secretariatul General al Guvernului. Acum este mare boss prin Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA (SAPE), un produs obținut prin divizarea SC DFEE-Electrica SA. O instituție unde vin bani grei și unde sunt aciuați și bine plătiți protejații unor partide.

Dâmbovițeanul Gabriel Grozavu, membru PNL, face parte din directoratul acestei instituții, de unde încasează vreo 20.000 de lei lunar. De altfel, Grozavu este tare în funcții! La un moment dat, așa după cum se precizează într-una din declarațiile sale de avere, unde conturile se rotunjesc de la an la an, era și consilier județean la CJ Dâmbovița, consilier cabinet la Consiliul de Monitorizare a Implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu handicap și consilier la Secretariatul General al Guvernului. Tare, nu? Cam asta înseamnă politica!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT