Connect with us

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Revigorarea turismului românesc, una dintre prioritățile PSD

Publicat

pe

Deputata PSD Carmen Holban este adepta susținerii necondiționate a turismului românesc, puternic afectat, în ultimii doi ani, de restricțiile impuse de pandemie. Social-democrații au propus o serie de măsuri, care pot revigora acest sector economic deosebit de important.

Astăzi – 9 februarie 2022, în plenul Parlamentului României, Carmen Holban a prezentat o declarație politică în care militează și îndeamnă pentru susținerea tuturor sectoarelor de activitate economică afectate de pandemie și restricțiile impuse. Prin intrarea la guvernare, PSD, a spus parlamentara Carmen Holban, și-a asumat revigorarea economiei și creșterea nivelului de trai al românilor.

„Din punct de vedere financiar, domeniul HoReCa a înregistrat o scădere mai mult decât semnificativă și din cauza eliminării acordării tichetelor de vacanță de către fosta guvernare PNL-USR. Tichetele de vacanță introduse în urmă cu 3 ani de către PSD aveau ca scop susținerea turismului autohton, prin încurajarea românilor de a alege destinații de vacanță din România, dar, implicit, și susținerea operatorilor economici din domeniu.

Am reușit ca, de anul acesta, să reintroducem acordarea acestor tichete însă, la fel de important, am prelungit cu 180 de zile și perioada în care societățile din HoReCa beneficiează de scutiri de la plata impozitului specific datorat.

Creșterea calității vieții românilor este principalul obiectiv al PSD! Vom impune strategiile social-democrate și politicile publice, astfel încât, prin implementarea de proiecte și programe guvernamentale, să ușurăm traiul zilnic al românilor”, a spus deputata Carmen Holban – vicepreședinte al PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT