Connect with us

Argeș

Percheziții într-un dosar penal privind construcții ridicate ilegal

Publicat

pe

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş au executat, astăzi – 9 februarie, 13 percheziţii la domiciliile unor persoane și la sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale din Argeș și din Capitală. Descinderile au avut loc sub supravegherea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Oamenii legii fac cercetări într-un dosar privind comiterea unor ilegalităţi în domeniul construcţiilor. Șase suspecți de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals au fost conduși la audieri.

Ancheta a scos la iveală faptul că „pentru un imobil, pentru care a fost obţinută autorizaţie de construire cu regim de înălţime P+2E, dezvoltatorul imobiliar ar fi modificat construcţia, transformând imobilul într-unul cu regim P+2E+M. Ulterior, cu ocazia recepţiei lucrărilor, membrii comisiei de recepţie ar fi atestat faptul că lucrarea de construcţie realizată ar respecta prevederile proiectului şi ale autorizaţiei de construire”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliție.

Prejudiciul este de 680.000 de lei, reprezentând valoarea imobilului ridicat ilegal.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Patru autovehicule cuprinse de foc în Cotmeana, județul Argeș

Publicat

pe

O autoutilitară, un autocamion, un autoturism și o remorcă au fost afectate de un incendiu izbucnit, astăzi – 7 decembrie 2023, în localitatea Cotmeana, județul Argeș. De asemenea, a ars un container de aproximativ 10 mp, precum și o bună parte dintr-un al doilea container.

O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital de către un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit ISU Argeș, în autoutilitară se aflau 12 butoaie din metal, în unele dintre acestea fiind găsite lichide combustibile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

La fața locului s-a acționat cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite